Güler, partisinin 19. kuruluş yıldönümünü kutladı

Güler, partisinin 19. kuruluş yıldönümünü kutladı

10.08.2020 15:35:12

Tarihi zaferler, üzücü olaylar gibi konuları Ağustos ayı meclis konuşmasına taşıyan AK Parti Grup Başkanvekili Filiz Güler, partisinin 19. kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Silivri Belediyesi Ağustos ayı I. birleşimi toplantısında söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, yaptığı konuşmada Hakkari ve Beyrut'ta yaşanan üzücü olaylara değindi, Kocaeli depreminde kaybettiğimiz canları rahmetle andı, partisinin 19. kuruluş yıldönümünü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

 

GÜLER: BİR DAHA BÖYLE OLAYLARIN YAŞANMAMASINI DİLİYORUM

Güler, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “Hakkari Yüksekova'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Beyrut'ta yaşanan patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Patlamanın kaza mı ya da başka bir şey mi olduğunu bilemiyoruz. Şehrin göbeğinde yanıcı maddelerin bulunması da ayrı bir konu. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını diliyorum.

 

“DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM”

Ülkemiz ve milletimiz için hak ettiği en güzel en iyi hizmetleri yapabilme adına Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi halkımızın teveccühü ile birlikte 18 yıldır iktidarda çalışmaya devam ediyor. Cumhur ittifakımız olan Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte daha nice hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Partimizin 19. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor “Durmak Yok Çalışmaya Devam” diyoruz.

 

“DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİ RAHMETLE ANIYORUM”

Kocaeli'de yaşamış ve büyümüş biri olarak 17 Ağustos'ta yaşanan Gölcük Depreminde hayatını kaybedenlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ülkemizin ve dünyanın hiçbir yerinde böyle acı günlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

 

MALAZGİRT MEYDAN MUHAREBESİNİN YILDÖNÜMÜ

26 Ağustos 1021 Türk'lere Anadolu'nun kapılarının açıldığı Malazgirt Meydan Muharebesi'nin yıldönümünde “Ben İslam için ölüme koşuyorum, ya zafer kazanma, ya da şehit olup cennete gideriz” diyen Sultan Alparslan'ı ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.

 

“NİCE ZAFERLER YAŞAMIŞ BİR MİLLET OLARAK BUNUN ONUR VE GURURUNU YAŞIYORUZ”

30 Ağustos Zafer Bayramı, kahramanlıklarla dolu tarihimizde nice savaşlar ve nice zaferler yaşamış bir milletiz ve bunun onurunu, gururu yaşıyoruz. Büyük Taaruz'da kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Hepimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP’den 7 önerge
Sonraki » Bu kızgınlık niye!?

YORUM YAP