Güler artık AK Parti Sözcüsü

Güler artık AK Parti Sözcüsü

6.07.2020 14:04:29

Silivri Belediyesi Temmuz Meclisi birinci oturumunda gruplar adına yapılan konuşmalarda AK Parti Grubunun oluşturulması ile beraber Filiz Güler bu kez partisi adına gündemi değerlendirdi. Bilindiği gibi Güler 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana MHP Grup Sözcülüğünü yürütmekteydi.

Kendi gruplarına dönüş ile beraber AK Parti adına Grup Sözcüsü Filiz Güler, Temmuz meclisinde söz alarak bir konuşma yaptı.

GÜLER KAMU ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Güler, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Covid-19 bir salgın ve hiç beklenmediğimiz bir şekilde hayatımıza girdi. Bu süreçte öncelikle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza, sağlık, kamu çalışanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şuan tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle sağlık çalışanlarımıza, güvenlik görevlilerimize Allah kolaylık versin. Belediyelerimiz de dahil kamu çalışanlarımız bu süreci çok özverili bir şekilde sürdürdü. Virüsün tez vakitte insanlığın üzerinden gitmesini temenni ediyorum.

Salgından dolayı Anneler Günü, Babalar Günü, Ramazan Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik Bayramımızı maalesef buruk bir şekilde kutladık. İnşallah gelecek yıllarda coşkuyla, büyük bir topluluk ve güzel törenlerle güzel zamanlarda geçirmeyi diliyorum.

“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

2 Temmuz Madımak 1993 ve 5 Temmuz 1993 Başbağlar katliamı yaşandı. Milletçe şiddetin her türlüsüne karşıyız. Umarız bundan sonra bu tarz katliamlar olmaz. Madımak ve Başbağlar katliamlarında hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyorum.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramıydı. Tüm denizcilerin bayramını kutluyor ve deniz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

“SABIRLI BİR MİLLETİZ Kİ BÖYLE SINAVLARDAN GEÇİYORUZ”

Afetler bitmiyor. 2020 yılı öyle bir geldi ki depremler, salgınlar, seller… Geçtiğimiz günlerde Bursa'da, Bingöl'de, Manisa'da meydana gelen sel ve depremde, Sakarya'da meydana gelen yangında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Sabırlı bir milletiz ki böyle sınavlardan geçiyoruz. İnşallah güzel, sağlıklı ve mutlu günler görürüz.

Yaklaşan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla öncelikle Silivri'de görev yapan fedakâr, cefakâr basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum. Evet, basın özgür, yönlendirici, insanları haberdar eden olmalı. Bunu da en güzel, doğru, dürüst şekilde, insanların haber almasına vesile olan ve çaba sarf eden tüm gazetecilerimizin bayramlarını kutluyorum.

31 Temmuz'da Kurban Bayramımız var. Bu bayram da biraz buruk geçebilir ama şimdiden tüm sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram yaşamınızı diliyorum.

Toplantımızda hayırlı kararlar alınmasını temenni ediyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP