“GriCeviz Pilot Uygulaması'nı başarıyla tamamladılar

“GriCeviz Pilot Uygulaması'nı başarıyla tamamladılar

18.01.2021 09:47:13

“GriCeviz Pilot Uygulaması”na öğretmenleri Aslıhan Dikmen'le birlikte katılarak, katkı sunan ve etkinliklerde başarı gösteren Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri MEB'den Katılım Sertifikası aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ''GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu'' uygulaması üzerine pilot uygulama çalışmasına okulumuz Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri de katılım sağladı.

MEB'DEN KATILIM SERTİFİKASI

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Aslıhan Dikmen ve belirlenen 20 öğrencimiz ile yürütülen çalışma sürecinde 3 hafta boyunca GriCeviz uygulamasını düzenli olarak oynadılar. Proje çalışmasını okulumuz başarılı bir şekilde tamamladı. Proje ekibinde yer alan öğretmenimize ve öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından ''Katılım Sertifikası' gönderildi.

SİLİVRİ'DEN KATILIM SAĞLAYAN TEK OKUL OLDU

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, Türkiye geneli seçilen 400 ortaokul, İstanbul geneli 30 okul arasında yer alırken Silivri ilçesinden katılım sağlayan tek okul oldu.

Okul Müdürü Mustafa Elibol, projede yer alan öğretmeni Aslıhan Dikmen ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP