Gökçe; İyi bir maç olacak

Gökçe; İyi bir maç olacak

29.03.2017 10:29:08

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Silivrispor maçı ve Play-Off'a dair özel açıklamalarda bulundu.

Resmi internet sitelerinden bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe açıklamasında; “Çatalcaspor'un 2. Lige çıkması tek ortak arzumuzdur” dedi. TFF spor toto 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi yapan Çatalcaspor'un 75. Kuruluş yıldönümünde hedeflerine ulaşmak istediklerini belirten kulüp Başkanı Hasan Gökçe camia olarak buna hazır olduklarını belirtti. Sarı kırmızılı ekibin yönetim kurulu ile teknik heyeti ile futbolcuları ile ve taraftarı ile buna hazır olduklarını söyledi. Başkan Gökçe Çarşamba günü Çatalca sahasında oynanacak olan Silivri karşılaşmasının da dostça geçeceğini söyledi.

DOSTLUK KAZANSIN
Hasan Gökçe açıklamasının devamında; “Çatalcaspor'un sezon başında kendisine bir hedef belirlediğini belirten kulübün Başkanı Hasan Gökçe “ sezon başından bu yana oynadığımız bazı karşılaşmalarda aldığımız şanssız puan kayıpları ile şuanda istediğimiz noktada değiliz. Ama Play-Off şansımız sürüyor. Grubumuzda Play-Off oynama şansı olan 8-9 takım arasında yer alıyoruz. 2.lig sevincini yaşamak istiyoruz. Kalan karşılaşmaların zorlu geçeceğini biliyoruz ama biz her karşılaşmamızı alırsak Play-Off oynama şansımız olacaktır.
Çatalca sahasında Çarşamba günü oynanacak olan Çatalcaspor- Silivrispor karşılaşması için dostça bir karşılaşması olmasını dilediğini belirten sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Hasa Gökçe “ Bölgenin iki köklü kulübü arasında oynanacak olan bir karşılaşma, iki takımda kendilerine yakışır bir mücadele sergileyeceklerdir. İki takım arasında iyi bir dostluk var, bu dostluğun bozulmadan devam etmesi en büyük temennimiz ve bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Silivrispor kazanmak istiyor, bizde sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah şans bizden yana olur ve sahadan üç puanla ayrılırız. Biz oraya kendi evimiz gibi gittik, onlarda aynı şekilde gelecek” diyerek sözlerini tamamladı.
Ligin ilk yarısındaki Silivri – Çatalca karşılaşmasını hatırlatan Çatalcapor kulübü Başkanı Hasan Gökçe “Ligin ilk yarısında oynadığımız karşılaşmada Çatalcaspor olarak, deplasmanda değil, kendi evimizde maça çıkıyor gibi olduysa, Çarşamba günü Çatalca sahasında oynanacak olan karşılaşmada da aynı şekilde Silivrispor camiası ve taraftarı için geçerli, hiçbir kısıtlama olmadan onları da Çatalca sahasında misafir edeceğiz. İki takım camiası da dostça, kardeşçe maçı birlikte seyredeceklerine inanıyorum” dedi.

YORUM YAP