Göçmenler, Trakya Balkan Buluşması’ndaydı

Göçmenler, Trakya Balkan Buluşması’ndaydı

30.09.2019 12:23:47

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Başkan Yardımcısı Güner Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleşen Trakya Balkan Buluşması organizasyonuna katılım sağladı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Başkan Yardımcısı Güner Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleşen Trakya Balkan Buluşması organizasyonunda, Balkan kökenli derneklerle birlikte Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Beyzat Bedel ve yönetimi de hazır bulundu.

“SOYDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELMEKTEN MUTLULUK DUYDUK”
Hilton Garden Inn Çorlu'da kaydedilen programla ilgili görüşlerini aktaran Başkan Bedel, “Türk'ün gönlünde dağ varsa Balkan'dır, nehir varsa Tuna'dır. Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendirmek adına düzenlenen Trakya Balkan Buluşması'nda soydaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk.

“BULGARİSTAN VE TÜRKİYE ARASINDAKİ SİYASİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL BAĞLARIMIZI HER ALANDA GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”
Bulgaristan ve Türkiye arasındaki siyasi, sosyal ve kültürel bağların daha da güçlenmesi için gelecekte de iyi ilişkilerin süreceğine inanıyoruz. Tuna'dan Balkan'a, Rumeli'den Anavatan'a, Trakya buluşmasına ev sahipliği yapan Çorlu Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu. Haber Merkezi

YORUM YAP