Göçmenler, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’nu izlediler

Göçmenler, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’nu izlediler

25.11.2019 09:31:45

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini izledi.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Beyzat Bedel ve yönetim kurulu, ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikâyesini konu edinen filmi Silivri Kipa AVM'de bulunan Cinema Pink'te izledi. Göçmenlere etkinlikte Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın eşlik etti.

BEDEL: BU DÜNYADAN GERÇEKTEN HEM İNSANLIK ADINA HEM SPOR ADINA MUHTEŞEM TARİH YAZAN BİR ADAM GEÇTİ
2017 yılında aramızdan ayrılan Naim Süleymanoğlu'nun başarılarla ve zorluklarla dolu hayat hikayesini anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ile ruhsal ve duygusal bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden Dernek Başkanı Bedel, “Mükemmel bir film olmuş. Bu dünyada gerçekten hem insanlık adına hem spor adına muhteşem tarih yazan bir adam geldi. Filmi izlemeye gelerek yanımızda olan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a çok teşekkür ediyoruz” şeklinde yorumda bulundu.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kasko nedir?
Sonraki » Mevzu gerçekten stat mı?

YORUM YAP