Göçengil’den kongreye davet

Göçengil’den kongreye davet

18.11.2017 10:53:16

Silivri'yi karış karış dolaşan Suna Göçengil, 3 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Silivri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresine davette bulunuyor.

Suna Göçengil, 3 Aralık 2017 Pazar günü saat 11.00'da Mega Saray'da düzenlenecek CHP Silivri İlçe Örgütünün 11. Olağan kongresine davet turlarında. Merkez ve mahallelerde kongre davetiyelerini ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve meclis üyelerinin katılım ve de desteğiyle partililerine ulaştıran Göçengil, vatandaşların öneri ve beklentilerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Göçengil, “Kolay zamanlarımız hiç olmadı ülke olarak da şu anda yaşadığımız hassasiyet apayrı. Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türkiye Cumhuriyeti'nin güvencesi, gelişim yönünde en güçlü dinamiği olma iddiasını terk etmeyen CHP olarak üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle ilçemize, ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Halkımızın ilgisi ve desteğiyle, siyaset heyecanımız da, hizmet aşkımız da artarak devam ediyor. Partili partisiz tüm Silivri halkını, 3 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz kongreye katılmaya davet ediyorum
Haber Merkezi

YORUM YAP