Göçengil’den Anneler Günü mesajı

Göçengil’den Anneler Günü mesajı

15.05.2018 10:49:17

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, yayınladığı yazılı mesajla Anneler Gününü kutladı.

Göçengil, Anneler Gününe ilişkin mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Fedakârlığın, merhametin, sabrın ve karşılıksız sevginin değişmez sembolü olan annelerimiz, hiç şüphesiz ki evlatları için verdikleri mücadele ile insanlığın geleceğine yön veren gerçek kahramanlardır.
13 Mayıs Anneler Günü'nde. Başta Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dünya lideri yetiştiren Zübeyde Annemiz ve evlatlarını kaybetmenin acısını her gün ilk günkü gibi yüreklerinde hissederken her seferinde “ Vatan sağ olsun“ diyerek gözyaşlarını yüreklerine akıtan şehit analarımız olmak üzere şerefli, onurlu, cesur ve dürüst Cumhuriyet evlatları yetiştiren bütün vefakâr annelerimizin önünde minnetle eğiliyorum, her birine sonsuz saygılarımı sunu- yorum.
“İleri ve güçlü toplumlar, güçlü annelerin eseridir.” Sözüne kelimesi kelimesine inanıyorum. Annelerimizin sevgi ve şefkat dolu yürekleri, barış içinde mutlu ve sağlıklı bireylerin yaşadığı bir toplum için en vazgeçilmez değerimizdir. Onlar ki var oldukları her yeri daha yaşanabilir kılanlardır, vazgeçilmez, vazgeçilemezlerdir…
Varlıklarına paha biçilemeyen, yokluklarında ise yerleri asla doldurulamayan annelerimizin gözyaşlarının dindiği, evlatlarının acı çekmediği, aydınlık, mutlu, huzurlu, adil, özgür ve barış içinde yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemiz asla bitmedi ve bitmeyecektir.
Bu düşüncelerle, varlıkları ile bizlere güç vererek geleceğimize dair umudumuzun kaynağı, sevgi, şefkat ve hoş görünün adeta vücut bulmuş hali olan bütün fedakâr annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mis kokulu ellerinden saygı ve minnetle öpüyorum. Hakkınızı ödeyemeyiz, Anneler Günü'nüz kutlu olsun!”
Haber Merkezi

YORUM YAP