Genç Tokatlılar iftarda buluştu

Genç Tokatlılar iftarda buluştu

19.06.2018 10:07:54

Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları Mustafa Ermiş başkanlığında, ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımlarının ardından iftar programında buluşarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdi, yeni dönem çalışmalarını değerlendirdiler.

Silivri Tokatlılar Derneği Gençlik Kolları, Mustafa Ermiş Başkanlığında iftar programı düzenlediler. Genç Başkan, iftar davetinde yaptığı konuşmada göreve geldiklerinde Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle ilk olarak ihtiyaç sahiplerine kumanya yardımı yapmak istediklerini, akabinde gençlerle İftar Programı düzenlediklerini ifade etti. Başta Gençlik Kolları Yönetimine ve destek veren herkese teşekkür eden genç Başkan, Dernek Başkanı Ali Vural'ın il dışında olması sebebiyle programa katılamadığını ve genç arkadaşlara selamlarını ilettiğini belirtti.
Gençlik Kolları Yönetiminin Bircan Altan, Oğuzhan Oğuzkurt, İbrahim Südüpak, İlhan Kızılateş, Rüstem Türkeş, Davut Üstün, Murat Ermiş, Abdullah Çalışkan, Adem Arat, Burak Karabulut, Doğukan Günalan, Mehmet Yılmaz, Ensar Alptekin'ten oluştuğunu ve Gençlik Kolları Yönetimi olarak Silivri'de yaşayan Tokatlı Genç Arkadaşlara yönelik bir çok organizasyon düzenlemek istediklerini belirten Ermiş, bu yolda sistemli bir şekilde çaba göstereceklerini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Silivri’de bayramlaşma

YORUM YAP