“Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak” konulu en iyi eserler seçildi

“Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak” konulu en iyi eserler seçildi

13.04.2021 11:25:06

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak” konulu yarışmada öğrencilerin en iyi resim, şiir ve kompozisyon eserleri seçildi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak” konulu ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yarışma sonuçlandı. Resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde düzenlenen yarışma, Şube Müdürü Erdal Aslan'ın sorumluluğunda gerçekleştirildi. Seçici Kurul tarafından belirlenerek dereceye giren eser ve sahipleri şöyle;

RESİM KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

“Gelecek Yüzyılda Çocuk Olmak” konulu Resim Yarışması'nda Selimpaşa İlkokulu öğrencisi Zeynep Nisan Türkel 1., Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencisi Elvin Sezer 2. ve Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu öğrencisi Efe Zağralı 3. oldu.

KOMPOZİSYON BİRİNCİLERİ

Yarışmanın Kompozisyon kategorisinde 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Aysima Okan 1., Çayırdere Ortaokulu öğrencisi Ezgi Erkan 2. ve Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Fatma Nur Saltık 3. oldu.

ŞİİR DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Şiir kategorisinde ise Çayırdere Ortaokulu öğrencisi İrem Ecrin Altın 1., Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Ecrin Erbaş 2. ve Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi (ortaokul) öğrencisi Hayrunnisa Müjgan Altınkök 3. oldu.

Renginar SALİ

YORUM YAP