Geç kalmadan, Genç kalın...

Geç kalmadan, Genç kalın...

12.04.2016 14:50:24

Farika Güzellik & Estetik Merkezi, 8-9-10 Nisan 2016 tarihlerinde açılışını gerçekleştirerek Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, Irmak Sokak, Ataç İş Merkezi K:3, D:5 adresinde Silivrililerin hizmetine açıldı. Volkan Demirkaya ve Ragaz Majeed Amin'in ortaklığında, Uzman Doktor İnci İncioğlu'nun önderliğinde tedaviye yönelik hizmetler sunacak olan Farika, tecrübelerini aktarmaya hazır.


İNCİOĞLU: ÖNCELİĞİMİZ MEDİKAL ESTETİK
Uzman Doktor İnci İncioğlu, gazetemize yaptığı özel açıklamada kendini tanıttı ve Farika Güzellik & Estetik Merkezi'nde sunacakları hizmetler hakkında şu bilgileri paylaştı: “1997 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Tüm dünyada medikal estetik üzerindeki yoğunlaşmayı gördüğüm için Türkiye'de de bunun eğitimi bulunmadığından dolayı 2000'de St.Petersburg'a gittim ve orada medikal estetik üzerine eğitim aldım. Oradaki dört yıllık eğitimimi Türkiye'ye döndüğümde işlerinde uzman doktorlarla çalışarak tecrübelerimi pekiştirdim. Edindiğim tecrübeleri kendi işyerime taşımaya karar verdim. Bostancı'da, İsviçre ve İzmir'deki kliniklerde tecrübelerimi hastalarımla paylaşmaya devam ediyorum. Silivri'de Farika ile paylaşımlarımız devam edecek.


HİZMETLERİMİZ
Hizmetlerimizden bazıları şöyle; Botox, Dolgu, Cilt bakımı, Antiaganing bakımlar, Jetpeel, Oksijen, Ozon Sauna, Awi Selülit tedavi, Peelingiler, Lazer, Qswitch Lazer, Lazerle tüy sarartma.

“DÜRÜSTLÜKTEN VESAMİMİYETTEN YANAYIZ”
Dürüstlük, hastalara iyi hizmet ve sağlıklı işlem yapmaktan yanayız. Hastamızı iyi analiz etmek ve ne istediğini anlayabilmek çok önemlidir. Böylelikle ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabildiğimize inanıyoruz.

“BRANŞ ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ”
Merkezimizde genellikle tedaviye yönelik hizmetler mevcuttur. Reviderm ve Hydropeptide ürünlerini kullanıyoruz.

FARİKA'NIN ANLAMI
Arapça kökünden gelen farika “ayırt edici şey” sözcüğünden alıntıdır. Farika Güzellik & Estetik Merkezi, üç gün süren açılışında konuklarını ağırlayarak, mekan ve verdiği hizmetleri tanıttı.


Renginar SALİ

YORUM YAP