Gazitepespor istim üstünde...

Gazitepespor istim üstünde...

18.11.2017 10:37:32

1. Amatör Küme ekiplerinden Gazitepespor'da Esenyurtspor önünde alınan yenilgi camiada morallerin bozulmasına yol açtı. Kırmızı Beyazlıların Salı günü yapılması gereken antrenmanı son anda iptal edildi.

Teknik direktör Alper Tezcan, kulüp başkanı Özal Gürkan ve yöneticiler antrenman yapmak için Silivri Stadı'na gelen oyuncularla kısa süren bir toplantı yaparak çalışmayı iptal etti. Esenyut maçının değerlendirmesini yapan yönetim, teknik heyet ve futbolcuların durum değerlendirmesinin ardından antrenman yapmadan dağıldıkları kaydedildi. Kulüp Başkanı Özal Gürkan gazetemize yaptığı açıklamada Esenyurtspor'u galibiyeti nedeniyle kutladıklarını söyledi. Gürkan “Rakibimizi tebrik ediyoruz. Daha çok çalışıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Artık maç maç bakacağız.” Şeklinde konuştu. Gazitepespor Teknik Direktörü Alper Tezcan da yaptığı açıklamada diğer gruplara göre çok sert bir grupta oynadıklarını söyledi. Tezcan “3 grubun arasında en dengeli ve en güçlü grupta mücadele ediyoruz. Biz antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz ama bunu sahaya yansıtmakta zorluk çekiyoruz. Şu anda ligde kopmuş bir şey yok. Hala potanın içindeyiz. Hedefimizden sapma yok. Şapkayı önümüze koyacağız. Başta benim inanmam lazım” diye konuştu.
Kırmızı kartların çokluğu nedeniyle bu hafta kadroda revizyon yapacaklarını, sahada daha çok mücadele eden ve savaşan oyunculara yer vereceğini ifade eden Tezcan “Bu haftadan sonra bir şeyleri değiştirmemiz lazım. Revizyon olacak. Biraz daha mücadele gücü yüksek oyunculara yer vereceğiz. Sahada kaçak güreşen bazı oyuncular vardı. Onları keserek daha çok savaşan bir takım haline geleceğiz. Bu haftadan itibaren de yavaş yavaş değişim başlayacak. Bugüne kadar takıma tanıdığım tolerans bitti.” ifadesini kullandı.
Engin AKIN

YORUM YAP