XXXXX

GAZİTEPELİLERİN COŞKUSU DİKKAT ÇEKTİ

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibi, Gazitepe'de moral depoladı. O kadar tezahürat karşısında kim olsa morali yerine gelir zaten. Bora Balcıoğlu'nun etkisini unutmamak gerekir tabi. Gazitepe'nin kökenleri ve siyasi eğilimleri bir yana, genç meclis üyesinin bu duruma olumlu katkısı inkar edilemez. Mahallesinin nabzını iyi tuttuğu aşikar. Hem kendi adına gurur duyabilir hem de içinde bulunduğu ekibe yansımasıyla…

İSKİ ŞAŞIRDI
İSKİ şikayetleri bitmek bilmiyor. Sabah kanalizasyon şikayetiyle başvuran vatandaşa, akşam saatlerinde su arızası için eleman gönderildiği belirtilirken, tepki gösteriliyor. İSKİ'de taşınma telaşından mıdır, yoğun yağış ve alt yapı sıkıntılarından mı hatlar karışmış durumda. İlgililerin dikkatine…

BAŞSAĞLIĞI
Ahmet Maşalacı, dün babası Kazım Maşalacı'yı toprağa verdi. Cenaze Silivri'nin tanınmış simalarını bir araya getirdi, kalabalık bir topluluk ailenin acısını paylaştı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

KONSEY BU AKŞAM GÜMÜŞYAKA'DA KURULACAK
6 Aralık 2012 Perşembe günü saat 19.00'da Gümüşyaka Mahallesi Spor Kulübü Çay Bahçesi'nde düzenlenecek mahalle konseyi toplantısında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölge halkıyla bir araya gelecek. Gümüşyaka ve Selimpaşa, Silivri Belediyesi'nin yatırım ve hizmet açısından ağırlık verdiği iki bölge. Üniversite konusunda Işıklar'ın burada önemli açıklamalar yapması sürpriz olmaz. Bölgeyi eğitim merkezi olarak geliştirmek adına ve örnek tarım projeleriyle, sahil çalışmalarıyla katmak istediklerini Işıklar bu akşam bir kez daha mahalle halkıyla paylaşacaktır.

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN TEVFİK HOCAM!
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve yazar İhsan Tevfik'in doğum günü bugün. Bu vesile ile kendisini kutluyor, yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılarının devamını getirmesini diliyoruz. Nice güzel yaşlara hocam!

ENDİŞE İLE VEDALAŞABİLİR MİSİNİZ?
Endişeyi, "sebebi belli olmayan korkudur" diye basitçe tanımlıyorlar. Korkuda ise, mutlaka bir sebep belirtiliyor.
O zaman endişe ile vedalaşabilir misiniz? Bir daha kullanmamacasına. Hiç kullanmayacağınız kelimeler arasına atabilir misiniz?
"Endişelenmek, yarının yükünü bugünün gücü ile taşımaktır, yani her iki günü aynı anda taşımak. Zaman ötesi olarak yarına taşınmaktır. Endişelenmek, yarının yükünü boşaltmaz, bugünün gücünü boşaltır."
Corrie Ten Boom

YORUM YAP