Gazitepe, Çavuşlu karşısında farka gitti

Gazitepe, Çavuşlu karşısında farka gitti

17.03.2016 18:32:49

İstanbul 2. Amatör Lig 3. hafta maçında Gazitepespor sahasında Büyük Çavuşluspor'u konuk etti. Silivri Stadı'nda oynanan müsabakayı Volkan Karataş, Mehmet Kaan Avcı, Gökhan Celep hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleyi Gazitepespor, Mustafa Ayyıldız(4), Fatih(2), Osman, Feryat, M. Terzioğlu, Aykut, M. İtek'in golleri 11-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Büyük Çavuşluspor'un tek golü Atakan'ın penaltı vuruşundan geldi.

Gol dakikaları
Dk.3 Kornerden gelen topa Mustafa Ayyıldız yaptığı kafa vuruşu ile 1-0 oldu.
Dk.15 Feryat'ın yaklaşık 35 metreden kullandığı frikik direk kaleye vurdu ve 2-0.
Dk.19 Ceza sahasına yapılan ortaya Fatih dokundu 3-0.
Dk.23 Mehmet İstek sol çaprazdan kazanılan frikik vuruşunu yaklaşık 25 metreden direk kaleye vurdu ve 4-0.
Dk.28 Kalecinin önde olduğu gören Osman orta sahanın az ilerisinden yaptığı aşırtma vuruş ile skoru 5-0 yaptı.
Dk.32 Defans arkasına atılan topa koşan Mustafa Ayyıldız karşı karşıya pozisyon da sol ayağı ile uzak köşeye vurdu ve 6-0
Dk.34 Aykut cezası sağ çizgisi üzerinden sol ayak dışı ile akıl dolu bir vuruş yaptı top yan direğe çarparak gol oldu 7-0
Dk.37 Mustafa Ayyıldız yine defans arkasına koşu yaptı ve skoru 8-0 yaptı.
Dk.41 Gazitepespor ceza sahasında oluşan karambolde hakem penaltı verdi ve Büyük Çavuşluspor Atakan ile golü bularak ilk yarı skorunu belirledi 8-1.

2. yarıda da
Gazitepe fırtınası
Dk.58 Fatih ceza sahası dışından vurdu 9-1.
Dk.72 Mehmet Terzioğlu sol ayağı yaklaşık 30 metreden mükemmel vurdu ve top 90 diye tabir edilen bölgeden ağlarla buluştu ve 10-1.
Dk.81 Mustafa Ayyıldız ceza sahasında oluşan karambolde son vuruşu yaparak maçın skorunu tayin etti 11-1.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gazitepespor antrenörü Şahin Çeşmecioğlu "İyi oynayıp farklı galp geldik. Tüm takımı tebrik ediyorum" dedi. Bu sonuçla Gazitepespor puanını 4'e yükseltirken Büyük Çavuşluspor puan ile tanışamadı. Önümüzdeki hafta Gazitepespor deplasmanda Taşolukspor ile karşılaşırken Büyük Çavuşluspor Esenyurt Örnek İY'yi konuk edecek.
Engin AKIN

YORUM YAP