XXXXX

Fuhuşla Mücadele Kararlılığı

Bu bataklığın kurutulması için ciddi bir işbirliğine ihtiyaç olduğunu daha önce de ifade etmiştim. Ciddi bir gayret ve çaba söz konusu. Başarı sağlanmaması için pek neden de yok ortada. Bir kurumun çalışması, bir başka taraftan konuya yeterince önem verilmemesi yıllardır Silivri'yi fuhuş belasıyla uğraştırıp durdu.

Kendi yaptıkları işin farkında olup, olaylar basına yansıyınca bu tarafa baskı uygulama cesaretini bile kendinde bulan zihniyete karşı güçlü bir duruş şart. İnsanlar ve kurumlar yaptıkları işle anılır. Ortaya koydukları mal veya hizmetle! Basın olmayan bir şeyi var edemez. Varmış gibi lanse eder ancak, savunduğu, arkasında durduğu itibarsızlığın kendisine bulaşması, zarar vermesi pahasına.

Gerçek er ya da geç ortaya çıkar!

ÜNİVERSİTE İNŞAATI, YIKIM

KARARIYLA KARŞI KARŞIYA

Silivri Belediyesi ile Kadir Has Üniversitesi arasındaki anlaşmazlık sürüyor. Planlama sürecine yanaşmayan Has'ın yetkilileri yıkım kararından sonra yaptıkları inşaatın yasal hale getirilmesi için mutlaka bir gayret içerisine girecektir! Yoksa kimsenin isteği yapılan inşaatın, harcanan emek ve masrafların heba edilmesi değildir.

SONBAHAR & HAMOĞLU

İŞBİRLİĞİ'NDE ATATÜRK SERGİSİ

Silivri'de, 10 Kasım için güzel bir etkinlik hazırlığı var. İnci Aydar, Nüket Çehreli, Alev Arakelyan ve Gamze Kılıç'ın kurduğu ve adına Sonbahar verdikleri atölye, Hamoğlu Holding işbirliği ile Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde güzel bir anma etkinliği organize ediyor. Ulu Önderimize ait sanat çalışmaları sergi kapsamında Silivrililerin beğenisine sunulacak.

Sonbahar Sanat Atölyesi'ne kuruluşu dolayısıyla hayırlı uğurlu olsun derken, imza atılan ilk çalışmaları dolayısıyla da kutluyorum. Tabi bu anlamlı organizasyona destek veren Hamoğlu Holding'i de.

MAŞALACI DP'NİN EN

GENÇ DELEGESİ

26 yıl önce kurulan Anavatan Partisi kapanarak, geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongreyle DP ile birleşti ve merkez sağda yeni bir dönem başladı. DP'nin delegeleri arasında en genci olma özelliğine sahip isim ise Emrah Maşalacı oldu. Baba Ahmet Maşalacı'nın kalbine gömdüğü Kırat Sevdası, oğul Maşalacı'da devam edecek anlaşılan.

DEVLET HASTANESİ'NDE

ISINMA SORUNU

Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetler bitmiyor. Doktor yetersizliği, sel felaketi derken, kendini iyiden iyiye hissettiren kış koşulları çerçevesinde ısınma sorunu gündeme taşınıyor. Sağlık personeli ve hastalar hastanenin ısınma sıkıntısını bir an çözmesini bekliyor.

ALEVİ DERNEĞİ'NDE

BASIN TOPLANTISI

Alevi Derneği Silivri Şubesi'nde bugün saat 14.30'da yapılacak basın toplantısı ile Pazar günü düzenlenecek Eşit Yurttaşlık Mitingi hakkında davet ve bilgilendirme yapılacak.

SİLİVRİ BİRLİK'İ KUTLARIZ

Silivri Birlik yetkilileri "Türkiye'de bir ilke imza attık" diyor. Grip salgını ile ilgili önlemleri takdire şayan gerçekten. Hep kurumdan şikayetler haber konumuz oldu neredeyse son dönemde. Bu duyarlılıklarının hakkını vermek gerekir. Alınan önlemler gerçekten örnek teşkil edecek nitelikte. Kutlarız!

GÜNÜN SÖZÜ

Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey var..

Kazandığın her şeyde, biraz yitirdiklerin...

Bu yüzden; birileri ısınıp dururken, DİNMEZ ÜŞÜMELERİN....

YORUM YAP