Fırtına hasar ile destek ihtiyaçlarını görüştüler

Fırtına hasar ile destek ihtiyaçlarını görüştüler

2.12.2021 12:36:17

CHP'liler sanayide ve sahilde balıkçı esnaflarına şiddetli lodos fırtınası nedeniyle geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunarak, hasarları ve destek ihtiyaçlarını görüştüler.

CHP Silivri Başkanlığı adına İlçe Başkanı Berker Esen, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri Elif Yılmazer, Süheyl Kırkıcı ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan'ı ziyaret ederek geçtiğimiz günler bölgemizde etkili olan şiddetli faturanın hasarları hakkında görüştüler, talep ve isteklerini dinlediler.

Sanayi esnaflarına ziyaretler gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerini ileten CHP'liler daha sonra Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler'le limanda bir araya geldiler. Birlikte lodos nedeniyle balıkçı barınakları ve tekneleri hasar gören balıkçıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler, sahilde incelemelerde bulundular.

 

YORUM YAP