Fikret Sivri ASKF Başkan adaylığını ilan etti

Fikret Sivri ASKF Başkan adaylığını ilan etti

2.07.2020 17:40:08

Fikret Sivri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için adaylığını kendi ilçesi Beyoğlu'nda yaptığı toplantıda açıkladı.
Çıksalınspor Başkanı olan ve İstanbul ASKF'de, Sait Yücel dönemlerinde 2 dönem görev yapan ve ardından da 7 yılı Başkan Vekili olmak üzere 9 yıl daha amatör futbola yönetici olarak hizmette bulunan Fikret Sivri, yapılacak olan Genel Kurul'da Başkan adayı olduğunu ilan etti.
Beyoğlu Kulüpleri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen ve Kulüplerin desteğini alan Başkan adayı Sivri, "Bir dönem Başkanlık yaptıktan sonra ikinci dönem aday olmayacağım ve görevimi genç Başkanlarımıza devredeceğim. Amatör futbol takımlarının şartlarının iyileştirilmesi adına aday oluyorum ve sizlerin desteğini bekliyorum" dediği Beyoğlu takımlarından tam destek aldı.
Toplantıda, "İstanbul futbolunu birlikte yöneteceğiz ve birlik ve beraberlik içinde amatörlerin şartlarının iyileştirilmesi adına olabildiğince çok mesai harcayacağız" ifadelerine yer veren Fikret Sivri, seçim çalışmalarına hız verdi ve güçlü bir yönetim kurmak için futbola gönül vermiş ve yaptığı başarılı çalışmalar ile öne çıkmış spor adamları ile istişare etmeye başladı.

YORUM YAP