Fethi Erkoç Ortaokulu öğrencileri projelerini tanıttı

Fethi Erkoç Ortaokulu öğrencileri projelerini tanıttı

25.06.2021 10:29:01

Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu,  TÜBİTAK 4006 projesi kapsamında sergi açılışını önceki gün gerçekleştirerek projelerini tanıttı.

Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu,  TÜBİTAK 4006 projesi kapsamında hazırladığı projeleri sergiledi. Sergi açılışı Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Can Cihangir Turan ve Hüseyin Çağılcı, Alipaşa Muhtarı İlhan Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Özkan Budak'ın önderliği, proje yürütücüsü Simge Acun'un rehberliği ve diğer görevli öğretmenler Yusuf Önsel, Hülya Güngör, Ekin Uluca, Büşra Ayar ve Emre Baydar'ın katkıları ve öğrencilerin emekleriyle ortaya çıkan projeler yoğun ilgi gördü.

 İlçemizde kabul gören projelerin çoğunun ertelendiği pandemi ortamından hem akademik hem zihinsel hem de duygusal anlamda öğrenci motivasyonunu arttıracak, Kompost Atık Projesi ile organik tarım ruhunu pekiştirecek, geleneksel oyunlardan günümüze köprüler inşa etmeyi teşvik edecek, denekler üzerinde 14 gün gözlemlenerek yapılan tamamen doğal atıklardan yapılı cilt kremi ile de tüm bunları taçlandıracak projelere imza attıklarını ifade eden Okul Müdürü Özkan Budak, proje yürütücüsü Simge Acun başta olmak üzere katkı sunan tüm öğretmenlere ve her alanda yardımını esirgemeyen okul görevlisi Maşallah Çağlayan'a teşekkürlerini sundu.

Okul Müdürü Özkan Budak, 'mış' gibi yapılan işlere karşı olduklarını, gerek 3 aydır devam eden doğal kompost atıklardan yararlanılarak ata tohum kullanılan uygulama bahçesindeki faaliyet durumu gerekse süreç gerektiren diğer proje içeriklerine de ayrı ayrı özen göstererek sunum aşamasına getirdiklerini kaydetti.

  1. Osman ÜSTÜN Osman ÜSTÜN

    Emeği geçen herkeze tebrikler.Cok güzel olmuş.

YORUM YAP