XXXXX

Festivale Vali Bekleniyor

Silivri Belediyesi’nin bu yıl 50. sini düzenlemeye hazırlandığı Yoğurt Festivali’ne İstanbul Valisi Avni Mutlu’nun da katılması bekleniyor. Mutlu’nun etkinliğin ilk günü 20 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek açılış ve kortej yürüyüşüne iştirak etmesi planlanıyor.

DEĞİRMENKÖY’ÜN
MERASI TEHLİKEDE
Günlerdir konu yerel basın tarafından işleniyor. İnsanlar mera için taş ocağı izninin nasıl verildiğinden ziyade konunun yanlışlığı ile ilgili tepkilerini dile getiriyor. Değirmenköylüler karınca kararınca hayvanlarını otlattıkları merayı geçmiş dönemlerde olduğu gibi korumak adına sesini ve tepkisini yükseltiyor. Bölgenin meclis üyesi, mera başkanı ve muhtarı sıkıntılarını kamuoyuna aktarmak için uğraş veriyor. Maden ocakları ruhsatları, kiralamaları İl Özel İdaresi tarafından yapılırken, söz konusu firma yerel mercileri atlayarak ve belli ki fikirlerini hiçe sayarak Bakanlık kanalıyla işini halletmiş. Ne kadar yükseklerde ne denli nüfuslu dostları olduğunu faaliyetini sorgulayanlara özet geçmeyi ihmal etmemiş. 1000 dönüm arazi. Az buz bir olay değil. Herkes üzerine düşeni yapacaktır.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Azize ve Zeki Akkoyun’un kızları Fatma, Çiğdem ile Nizamettin Çetin’in oğlu Akif, 17 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Ünsal Düğün Salonu’nda yaşamlarını birleştirecek.
Fatma ve Akif çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Haberin devamı 15.07.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP