Fenerli kadınlar, Yılmaz ile buluştu

Fenerli kadınlar, Yılmaz ile buluştu

21.03.2019 10:40:42

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Fenerköy Mahalle Muhtarı Muharrem Eren'in eşi Mediha Eren'in ev sahipliğinde, mahallede gerçekleştirdiği geniş katılımlı açık hava mitingi sabahında, kadınlarla kahvaltıda buluştu. 

İçten bir ortamda geçen buluşmada Yılmaz, kadınlara çocuklar ve gençler için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı, beklentileri üzerine sohbet ettiler.

YILMAZ: AYNI ŞEYİ YAPIP FARKLI SONUÇ BEKLEYEMEYİZ
Mediha Eren ve Eren Ailesine, davete katılan tüm Fenerli kadınlara teşekkür eden Volkan Yılmaz, “Çabamızın anlaşılmış olması tüm yorgunluğumuzu alıp götürüyor, Silivri'ye hizmet etme aşkımızı kamçılıyor. Kadınlarımızın beklentilerini dinledikçe, yapılması gerekenlerden bu denli uzak bir Silivri'ye insanlarımızı daha fazla mahkûm etmemek gerektiğini açık yüreklilikle söyleyebilirim.
Fırsat verilmiş yapılmamış, ikinci defa şans verilmiş yine olmadıysa bir şeyleri değiştirme zamanı geldiği düşünülmeli. Aynı şeyi yapıp, farklı sonuç bekleyemeyiz!

“KİŞİSEL İKBALLER, KENTLERİN KADERİ YANINDA KONUŞULMAZ BİLE”
Biz kendimiz için değil, Silivri için halkımızdan bir fırsat istiyoruz. Kişilerin ikballeri, kentlerin kaderi yanında konuşulmaz bile. Biz millet, ezan, bayrak diyoruz belediye başkanlığı, milletvekilliği, bakanlık pazarlıkları bizim anlayışımızda yok.

“ÖZGÜVENİ YÜKSEK ÇOCUKLAR VE GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ”
Eğitimden spora, kültürden sanata, sosyal aktiviteden, kişisel gelişime bir dizi olanak ile yarınlara güvenle bakan çocuklar yetiştireceğiz, gençlerimize gelişim imkânı sunacağız onlar da Silivri ve Türkiye geleceğinin teminatları olacak…

“KADINLARIMIZ ÖZGÜRCEYAPMAK İSTEDİKLERİ KONUSUNDA KARAR VERECEK”
Kadınlarımız çocukları nedeniyle kreşler ile iş hayatı arasında sıkışıp kalmayacak, yapmak istedikleri ve olmak istedikleri yerler konusunda daha rahat karar verecekler. Çocuklarını yetiştirmelerinden, üretime katılmalarına, hayatta yapmak istedikleri her konuda sosyal belediyecilik imkânlarımız yollarını açacak.”
Yılmaz, toplantı bitiminde Mediha Eren ve katılım gösteren tüm Fenerli kadınlara ayrı ayrı teşekkür etti, desteklerini beklediğini belirtti.
Haber Merkezi

YORUM YAP