Fenerbahçe’den kan bağışı daveti

Fenerbahçe’den kan bağışı daveti

29.10.2016 14:13:40

Fenerbahçe Silivri Şube Başkanı Orhan Öpçin, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü kulüp ve Kızılay işbirliğinde Silivri sahilinde düzenleyecekleri kan bağışı kampanyasına tüm Silivri halkını katılmaya davet etti.

Sosyal sorumluluk çalışmalarını ihmal etmeyen kulübün Silivri yönetimi adına gerçekleştirecekleri kan bağışı kampanyası ile alakalı Orhan Öpçin şu duyuruda bulundu: “Değerli Fenerbahçeliler ve tüm Silivrili dostlar. Ülkemizde yaşanan terör olayları kaza ve hastalık gibi durumlarda Aziz milletimizin her zaman yanında olan Kızılay'ımıza destek için kan kampanyamıza katılmanızı rica ederiz. Fenerbahçe Silivri Şube Yönetimi Adına 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 10.00 ile 18.00 arası Silivri Sahilinde düzenlenecek kan bağışı kampanyasına herkesi destek olmaya davet ediyoruz.”

“FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞAT” PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Ülkemizin yıllık yaklaşık 2 milyon 500 bin ünite kan ihtiyacının tamamına yakınını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle sağlayan Kızılay ile Fenerbahçe son derece önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Yapılan işbirliği ile Fenerbahçeli taraftarları gönüllü ve düzenli kan bağışçısı olmaya teşvik etmek amacıyla kan bağışında bulunmaya davet ediyor.
29 Ekim 2016 Cumartesi günü, saat 10:00-18:00 saatlerinde, başta Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olmak üzere, taraftarlar İstanbul'da 12 ayrı noktada eş zamanlı olarak kan bağışlayacak. Ayrıca Kadıköy Meydanı ve Eminönü Meydanı'ndaki kan bağışı noktalarında kök hücre bağışında da bulunabilecek.
Kan bağışı noktaları şöyle:
Avrupa Yakası: Arnavutköy Merkez Cami Önü, Beylikdüzü Meydanı, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı, Eyüp Meydanı, Eminönü-Fatih Eminönü Meydanı, Silivri Sahil Atatürk Meydanı, Esenler Meydanı
Anadolu Yakası: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy Meydanı, Ümraniye Çarşı Meydan, Maltepe Meydanı, Çekmeköy Madenler Meydanı.
Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yıllık 2 milyon 500 bin ünite olan kan ihtiyacının tamamına yakını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle sağlanıyor.
Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı, 2005 yılından bu yana yürüttüğü "Güvenli Kan Temini Programı" ile 18-65 yaş arasında sağlık sorunu olmayan tüm bireyleri gönüllü ve sürekli kan bağışçısı olmaya teşvik etmek için kampanyalar düzenliyor.
Haber Merkezi

YORUM YAP