Fen Lisemiz Çalar Saat’te

Fen Lisemiz Çalar Saat’te

23.10.2018 10:27:59

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi, okuluyla ilgili yaşadığı hayal kırıklığını Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mektupta paylaştı.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, geçtiğimiz hafta Fox Tv'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında gündeme geldi. Lisemiz bir 12. sınıf öğrencisi, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya yazdığı mektupta okuluyla ilgili yaşadığı büyük hayal kırıklığını anlattı.
Küçükkaya, tarafından okunan ve oldukça düşündüren mektubun satır başları şöyle: “Ben Fen Lisesi öğrencisiyim. İstanbul Selimpaşa'da Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi'nde 12. Sınıfta okuyorum. Ne hayallerle geldim bu okula, çok zor bir sınavı kazanarak elbette. Oldukça iyi bir puan almıştım. Arkadaşlarım da pırıl pırıl zekâsı olan öğrenciler. Kimi Tıp Fakültesi hayal ediyor, kimi Mühendisliğin en güzel dallarını hedefliyor.
…Bu okula başladığım ilk yıldan itibaren hayal kırıklıkları yaşadım her yıl. Boş geçen dersler, sürekli izin alan öğretmenler, tüm zamanını nedendir bilinmez ilçede geçiren bir Müdür. Keşke ilçeye verdiği önemi biraz da bizlere verebilseydi.
Sürekli değişen ders programlarını saymıyorum bile.
…Bu günlerde okulumuzda müfettişler var. Anlaşılan bizim geleceği parlak Müdürümüz, işini çok iyi yapıyormuş!
Bizler fen lisesi öğrencileriyiz, geleceğin ışıklarıyız. Şu konuştuklarımıza bakın. Boş geçen derslerden boş konuşulan derslere terfi ettik bunca yıl sonra.” v.s

Haber:
Renginar Sali

  1. Ziyaretçi Ziyaretçi

    Müdür bey okulda sevilen öğretmen ve öğrencisine değer veren bir kişidir. Mektubu öğrencinin yazmadığı çok belli hangi öğrenci öğretmenine zavallı diye hitap eder. Okul müdürü aile birliği başkanının yolsuzluklarını ortaya çıkardı. Aynı zamanda bu başkanın eşi müdür yardımcısı. Okul müdürü ile uğraşıyorlar.

YORUM YAP