XXXXX

Faaliyet atışması

Silivri Belediyesi’nin 2011 faaliyet raporu Cuma günü Nisan ayı ikinci meclis oturumunda değerlendirildi. Muhalefetin ret oylarına karşılık, CHP’lilerin kabulüyle de onaylandı.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 29 Mart iktidar yıldönümü vesilesiyle defalarca çeşitli nedenlerle yaptığı değerlendirmenin bir benzerini yaparak başladı, gündem maddesi ile ilgili sözlerine. 3 yılda yaptıkları ve yapmaya çalıştıklarını 1 saat kadar sürede değerlendirmeyi başarmasının zorluğu ifadelerinden rahatlıkla anlaşılıyordu. Işıklar, yaptıklarını meclise anlatmaktan ziyade muhalefetin faaliyet raporu ile ilgili merak içindeydi. Mecliste olup da, Silivri Belediyesi’nin son bir yılda yaptığı çalışmaları bilmeyen yoktu. Muhalefetten farklı bir şey duyma beklentisi içinde olanlar da hayal kırıklığı yaşadı tahminimce.
Işıklar, faaliyet raporu ile ilgili ‘gergin’ ve ‘sakin’ olmak üzere iki versiyona hazır olduğunu belirtirken ikinci şıkkın gerçekleştiğini itiraf etti zaten. Parti içi sorunlar ile boğuşan Karakaş’ın ikinci bir cephede sıcak savaş ilan etmeye hiç niyeti olmadığı her halinden belliydi. Ama muhalefet olara da görevini yerine getirmek zorundaydı.

 

Haberin devamı 09.04.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

 

YORUM YAP