XXXXX

Eylemciler Ceza Almadı


Eyleme katılanlar ile ilgili başlatılan idari soruşturmalar tamamlandı. Eylem ve ona katılım Avrupa İnsan Hakları Sözleşmelerine dayandırılarak katılan hiçbir memur ceza almadı.

ŞOFÖRLER ODASI'NA İKİNCİ ADAY
Murat Tezeller, bugün saat 14.30'da Ünsal Düğün Salonu'nda düzenlenecek basın toplantısı ile Şoförler Odası'na adaylığını açıklayacak. Silivri Birlik Başkanı Coşkun Aygören'in de Tezeller'in yönetiminde yer alması beklenirken, toplantının asıl sürprizi Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar olacak gibi görünüyor.
Mevcut Başkan Zafer Aşkın da koltuğunu korumak için oda seçiminde mücadele vermeye hazırlanıyor. Şoförler iki adaylık seçimle 23 Ocak'ta yapılacak kongreye doğru ilerliyor.
 
İNTERNET ADRESİMİZ DEĞİŞTİ
Trakya Hürhaber Gazetesi'nde çıkan haberleri bugüne kadar www.trakyahurhaber.com sitesinden takip ettiniz. Yeni bir düzenleme yaptık www.hurhaber.com.tr adresindeki siteyi alarak, adımıza tescil ettirdik. Birkaç günlük geçiş sürecinin ardından sanal ortamda haber ve köşe yazılarımızı takip etmeye devam edebilirsiniz. Tabi ki yorumlarınızla bize katkı sunmaya da.

SİLİVRİSPOR'UN YARGI
SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Silivrispor ile ilgili eski dönem hakkında yapılan şikayetlerin yargı süreci doğrultusunda dün Adliye'de ifadeler verilmiş. Selami Değirmenci'nin şikayeti üzerine açılan dava çerçevesinde kulübün eski yöneticileri ifade vermiş.

ASLANIN YILLIK İZNİ
Aslan yıllık izine gidecekmiş. İzine gitmeden önce; 'Hareketlidir, hızlıdır, ormanı dolaşıp gelince bana rapor verir' diye düşünüp vekaletini tavşana bırakmış.
Bunu tüm hayvanlara 'e-mail' atıp bildirmiş. 'Tavşan vekilimdir, ona saygısızlık ederseniz bana etmiş sayılırsınız, geldiğimde hesabını sorarım' diye yazmış.
Tavşan, ertesi gün büyük havalarda ve çalımla ormanda dolaşmaya başlamış. Bakmış Kurt dereden su içiyor. Yanına yaklaşıp bir parmak atmış. Kurt öfkeyle geriye dönmüş, bakmış ki tavşan, mail aklına gelince gıkını çıkartmadan 'La havle ve la' çekip yürümüş.
Biraz daha gitmiş, bakmış Fil ağaçtan meyve koparıp yiyor. Ona da yaklaşıp bir parmak atmış. Fil kendine parmak atanı ezmek üzere dönmüş, bakmış ki tavşan, maili de düşünüp vazgeçmiş.
Tavşan biraz daha gitmiş, bakmış Ayı kovandan bal yiyor. Gidip ona da parmak atmış. Ayı bir hışımla dönüp tavşanı yakalamış, eşek sudan gelinceye kadar dövmüş.
Tavşan, yalpalaya yalpalaya yürürken bir yandan söyleniyormuş; 'Ayı oğlu ayı yine maillerine bakmamış.'

AKP MECLİS ÜYELERİNDEN
BASIN TOPLANTISI
Silivri Belediyesi AKP'li Meclis Üyeleri bugün saat 10.30'da ilçe merkezinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Muhalefetin, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra iktidarın açıklamalarına yanıt vermesi bekleniyor.

IŞIKLAR VE KARAKAŞ,
BİR ARAYA GELEMEDİ
Çarşamba veya Perşembe günü yapılması beklenen Silivri Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyon toplantısı sürpriz bir şekilde dün gerçekleştirildi. Pazartesi günü yaşanan gerilim, belli ki rahatsızlık verdi. Ve bir an önce tarafların bir araya gelmesi icap etti. 13.30'da başlayan toplantı iki saate geçkin sürdü. Işıklar, bizzat katılacağını açıkladığı toplantıya Metin Karakaş'ın gelmemesi üzerine iştirak etmedi edinilen bilgilere göre.

GÜNÜN ŞİİRİ
Bilgenin yüreğinde her dilek,
Anka kuşu gibi gizli gerek.
Damla nasıl inci olur denizde:
Sedefler içinde gizlenerek.
Hayyam

YORUM YAP