Evim Kütüphanem Yarışması

Evim Kütüphanem Yarışması

26.10.2020 10:47:18

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Evim Kütüphanem Yarışması düzenleniyor. Yarışmaya ilçemiz okul öğrencilerinden de başvurular yapılmakta.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllü Evim Kütüphanem Yarışması düzenleniyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya son katılım tarihi 06 Kasım 2020. Yarışmanın sonucu ise 11 Kasım 2020 tarihinde açıklanacak.

Etkinliğe katılacak öğrenciler, içinde kendilerinin de yer aldığı kütüphanelerinde çekilen fotoğrafı evimkutuphanem@gmail.com adresine yollamaları gerekir. Fotoğrafların yatay biçimde olması gerekli. Öğrenciler etkinliğe yalnızca bir fotoğraf ile katılabilir. Ad, soyad, ilçe, okul ve sınıf bilgilerini mutlaka göndermeleri ve https://forms.gle/6oRC7v8r8SUBND4r9 adresinden veli onayını almalıdır. Veli onay belgesi olmayan fotoğrafların paylaşılmayacağı bildirildi.

Komisyon tarafından seçilen fotoğraflar @istmemkultur twitter adresinden paylaşılacak, her beğeni için 1, her retweet için 2 puan olacak şekilde puan hesaplaması yapılacak. Her kategoride (ilkokul, lise ve ortaokul) en çok puan alan birinci yarışmacıya kitap seti hediye edilecek.

Şartnamede belirtilmeyen hususlarla ilgili karar yetkisi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Kültür Birimi'nde.

Yarışmaya ilçemiz okul öğrencilerin de başvuruları başladı.

Renginar SALİ

YORUM YAP