“Evet” çalışması

“Evet” çalışması

15.03.2017 13:12:32

AK Partililer dernek ziyaretleri kapsamında Referandum çalışmalarını yürütüyor. Vatandaşlardan “Evet” destek taleplerini, Anayasa değişiklik maddeleri hakkında açıklamalar ile destekleyen genel iktidar temsilcileri “Güçlü Türkiye” ve siyasi istikrar vurgularında bulunuyor.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve bölgemiz Milletvekili Mehmet Muş; AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Silivri Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Silivri Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Silivri Ordulular Derneği'ni ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği halk oylaması hakkında dernek üyeleri ile istişarelerde bulundular. Milletvekili ve Teşkilat mensupları derneklerde vatandaşların değişiklik maddeleri ile ilgili sorularını yanıtladılar.
Samsunlular Dernek Başkanı Bilhan Ahçıoğlu, kısa bir süre önce Ordulular Dernek Başkanlığına getirilen Burhan Aydın ile Bayburt Çerçililer Dernek Başkanı Kadir Soydaş, AK Parti heyetlerinin ziyaretlerine yönetim kurulları ve üyeleriyle evsahipliği yaparak Referandum ile ilgili bilgilendirmelerin gerçekleşmesini sağladılar.

Haber Merkezi

YORUM YAP