eTwinning Ödül töreni düzenlendi

eTwinning Ödül töreni düzenlendi

3.12.2020 10:04:39

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü alan okul ve eğitimcilerin Başarı Belgeleri takdim edildi.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü e-Twinning faaliyetleri kapsamında Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilen okullarımız, eTwinning farkındalığı oluşturan öğretmenlerimiz, geçtiğimiz gün Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen törende onurlandırıldı.

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, şube müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

eTWİNNİNG OKULU UNVANI ALAN DÖRT OKULUMUZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

eTwinning Okulu unvanı alan dört okulumuz; Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, Piri Mehmet Paşa İlkokulu, Turgut Reis İlkokulu ve Yavuz Selim İlkokulu ödüllendirildi.

Okul Müdürleri Ahmet Aksünger, Harun Kazancı, Hakan Can ve Müdür Yardımcısı Aylin Aydın Başarı Belgelerini İlçe Müdürü Zekeriya Artar'ın elinden tebrik eşliğinde aldı.

Okul yöneticilerinin ardından eTwinning projelerini yürüten Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü alan öğretmenlerin Başarı Belgeleri takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, eğitimcileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Renginar SALİ

YORUM YAP