Ethica Sigorta Silivri’de

Ethica Sigorta Silivri’de

9.12.2016 10:03:59

Sonsöz Sigorta, sektörün lider sigorta şirketlerinden Ethica Sigorta ile iş ortaklığı yapma kararı aldı. 

Sonsöz Sigorta'nın sahibi İsmail Avna, Silivrililere en kaliteli hizmeti sunmak için sektöre yön veren lider şirketlerden Ethica Sigorta ile güç birliği oluşturdu. Sektörde göstermiş olduğu başarılı faaliyetlerinden dolayı Ethica Sigorta'nın Silivri Acentalığına layık görülen Avna, “Sektörde güçlü olan bir sigorta şirketiyle çalışacak olmamız, sigortalılarımızın ihtiyaçlarına geniş bir perspektifte çözümler geliştirmemizi sağlayacaktır” dedi.

ETHİCA SİGORTA HAKKINDA
2016 Ocak ayı sonunda kurulan Ethica Sigorta, bu tarihten 3,5 ay kadar kısa bir süre sonunda sigortacılık ruhsatını aldı. Şirket yoğun çalışmalar neticesinde son derece kısa zaman dilimi içerisinde altyapısını tamamladı ve 27 Temmuz 2016 tarihinde faaliyete geçti. Deneyimli yönetim kadrosu, güçlü acente dağıtım kanalı ve dijital çağın gerektirdiği modern yazılım sistemleriyle sigortacılık sektöründe müşterilerinin hizmetinde olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ethica Sigorta, sigortacılık sektöründe 30 yıldan fazla deneyime sahip olan yönetim kadrosu ile “Sigortacılık bizim işimiz” diyerek sektöre taze kan getirmeyi ve müşterilerine beklentilerin üzerinde hizmet sunmayı hedefliyor. Kasko, Trafik Sigortası, Konut Sigortası, Dask Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası, İşyeri Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortası branşlarında faaliyet göstermektedir. Ethica Sigorta tamamen yerli sermaye ile kurulmuştur. Ethica Sigorta, sigorta sektöründe liderliği ile yıllarca yön veren uygulamalara imza atan Cemal Ererdi'in yönetiminde faaliyet alanlarında etik değerler çerçevesinde sigortalılara en geniş hizmet ağı ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunmak amacındadır.

AVNA: TÜM İHTİYAÇLARINIZA EN UYGUN ÇÖZÜM İÇİN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Avna, yapılan sözleşme hakkında şunları söyledi: “Sonsöz Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi olarak faaliyete başladığımız Nisan 2004 yıllından bu yana sektörümüzün sağlayacağı kaliteli hizmetleri bölgemize kazandırmak amacını hedefledik. Bu hedef doğrultusunda Aralık 2016 itibari ile hizmet kalitesine inandığım ve güvendiğim Ethica Sigorta ile acentelik sözleşmesini imzaladık. Sigorta, toplumun her türlü değerini korumak, teminat altına almak ve değer katmak adına kurulmuş çok köklü bir sektördür. Hizmet alma garantisi yanında, toplumun zor zamanlarda ekonomik olarak ayakta kalmasını sağlayan bir sosyal dayanışma olgusudur. Bu sebeple Sonsöz Sigorta olarak faaliyet gösterdiğimiz sigortacılık sektöründe üstlendiğimiz misyonun bilinciyle bölgemizin bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilmesi için çabalarımıza devam edeceğiz. Ethica Sigorta acenteliğimiz Silivri'mize hayırlı olsun.”
Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Sevimsiz konular

YORUM YAP