XXXXX

Esnaf Ve Sanatkârların İki Şıkkı Belli Oldu

Dün basının karşısına geçen Tabakoğlu, yeniden başkanlığa adaylığını, hem de yönetimini aynen muhafaza ederek açıkladı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun!

Tabakoğlu, "Kimse bizi parçalamaya boşuna uğraşmasın" derken, Özkök'ün 'Öpçin açılımına" da gerekli yanıtı vermiş mi oldu tam anlayamadım. Adaylığı konusu bu kadar dillendikten sonra ve bununla ilgili bir açıklama yapıp, "Zamanı gelince kararımı açıklayacağım" diyen Öpçin'in yerine Tabakoğlu'nun yanıt bekleyen soruya cevap vermesi ilginç kaçtı.

Tabakoğlu, yönetiminin rızasını alarak mı böyle bir konuyu deklare etti yoksa emrivaki mi söz konusu önümüzdeki günlerde anlayacağız.

Halef selef başkanlar kadrolarını erken açıkladı. Seçim gününe kadar muhafaza etmesi zor olacak bence. Kaldı ki esnaf ve sanatkârlar üçüncü bir seçenek arayışıyla ilçemizde nüfuzlu kişilerin kapısını çalmakta. Özkök, Tabakoğlu'nun oylarını bölmeye çalışırken, ister misiniz üçüncü bir aday çıksın ortaya iki eski başkan kapışırken, seçimi alsın götürsün!

Çıkacak adayın gücü çok önemli tabi…

Neyse şimdilik esnaf ve sanatkârların önünde duran iki şık var. Her biri 'yeşil ışık' yakmış çağırıyor oda üyelerini "Bana destek ver" diye…

Valla Silivri'nin her şeyi olay… Oda seçimi deyip geçmeyin onun çalışmaları bile aylar öncesinden başlıyor artık… Allah adaylara güç, kuvvet versin!

SİYASETE HAKSIZLIK ETMEYİN!

Bu arada Ali Tabakoğlu'nun Özkök'ü hedef alan eleştirilerinde, siyaset yaptığına ilişkin tespitleri kafama takıldı. Özkök'ün oda ile siyaseti bir arada yürüttüğü zamanlara ilişkin en azından hafızamızda yer alan olayların imgeleri zayıfladı. Ama Tabakoğlu, bu konuda hiç de iddia ettiği gibi masum değil ne kamuoyu ne de şahsen benim nazarımda. Ne bahtsız bir alan şu siyaset! İşine gelen, ihtiyacı düşen kullap kullanıp atıyor bi kenara. Siyasetle birlikte anılmaktan bir çekingenlikler, kim inanır bunlara? Siyaset olmasa hangimiz oluruz; meslek odaları mı, basın mı? Toplumumuzun omurgası siyaset. Lütfen o kadar hor kullanmayın, iğrenç bir şeymiş gibi söz etmeyin. Siyaset olmasa basın olur mu? Oda Başkanlarının hangi işi, nice olur!? Bu kadar acımasız olmayın. Siyaseti kullanıyorsanız babalar gibi çıkıp sahip çıkın yaptıklarınıza.

Her biriniz faydalarından çokça yararlandıktan sonra siyaset kötü bir şeymiş gibi söz etmesi, tutum içine girmesi benim bile içimi sızlattı. Sizin arkasında dimdik duran siyasi kadro ve anlayış temsilcileri içinden neler söylemiyordur.

Bakın, siyasetçiler gazetecileri sevmese de biz onlar olmadan, onlar da biz olmadan yapamayacağımızı kabul ediyoruz en azından. Aman bindiğiniz dalları kesmeyin! Siyasileri küstürüp, darıltmayın sonra politikacının intikamı fena olur! O bir kenara, size faydası geçmişlere nankörlük etmeyin.

TONTA YENİDEN

ADAYLIĞINA SOYUNUYOR

Siyaset, Birlik Başkanlığı derken Alibeyspor'un Kulüp Başkanı Ali Tonta, yeni bir yarışa daha soyunmaya hazırlanıyor. Ne yarışı olduğu konusunda sizi biraz merakta bırakacağım… Devamı yarın…!

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

Genç kızlarımızı üzen bir haber vermek zorundayım bugün. Başarılı işadamımız ve Silivrispor 2. Başkanı Mustafa Saral evliliğe ilk adımını attı. Hayatını Bilge Ölçer ile birleştirmeye hazırlanıyor Aralık ayında. Mustafa Saral & Bilge Ölçer'e birlikteliklerinin ömürlerince sürecek mutlu bir evlilik ile sonuçlanması dileklerimi sunuyorum.

İYİ GÜNLER!

YORUM YAP