Esen: Yerel siyaseti bıraksın, yasa teklifimizi takip etsin!

Esen: Yerel siyaseti bıraksın, yasa teklifimizi takip etsin!

4.07.2020 08:35:19

İSKİ SU FİYAT TARİFESİ ÜZERİNDEN HAYATİ ARKAZ'A GÖNDERME

“Geçtiğimiz günlerde açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirdiğimiz bölge milletvekilinin de yerel siyaseti ve ana kent siyasetini bir kenara bırakarak partimiz tarafından gündeme alınmasını sağladığımız yasa teklifimizin takip etmesini bekliyoruz” diyerek MHP İstanbul Milletvekili Dr.Hayati Arkaz'ı hedef alan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Zira sayın vekilin asli unsuru yerel siyaset değil genel siyasettir” ifadesiyle konuya ilişkin görüşlerini yansıttı.

Cuma günü düzenlediği basın toplantısında CHP olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Berker Esen, köylerimizin indirimli su tarifesinden yeniden yararlanabilmesi için girişimlerinden söz ederken, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'a da geçtiğimiz günler medya mensupları ile yaptığı buluşma üzerinden göndermede bulundu.

ESEN: HAZIRLADIĞIMIZ YASA TEKLİFİ ŞU ANDA TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNDA GÖRÜŞÜLMEYİ BEKLİYOR

Esen'nin köylerin su tarifesi ve Arkaz'a yönelik açıklamaları aynen şöyle: “Pandemi sürecinin hemen öncesinde Ankara temaslarımız sırasında milletvekilimiz Sayın Zeynel Emre ile gerçekleştirdiğimiz çalışma neticesinde ilçemizde özellikle tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu bölgelerde sıkıntı olan su fiyat tarifesi ile ilgili 3 maddelik bir kanun teklifi hazırlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunduk. Hazırladığımız yasa teklifi şu anda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülmeyi bekliyor.

“YEREL SİYASETİ BİR KENARA BIRAKARAK YASA TEKLİFİMİZİN TAKİP ETMESİNİ BEKLİYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirdiğimiz bölge milletvekilinin de yerel siyaseti ve ana kent siyasetini bir kenara bırakarak partimiz tarafından gündeme alınmasını sağladığımız yasa teklifimizin takip etmesini bekliyoruz. Zira sayın vekilin asli unsuru yerel siyaset değil genel siyasettir.

Bu noktada komisyona taşıdığımız teklifin tüm siyasi partilerin parlamento temsilcileri tarafından takip edilerek halkımızın bu sıkıntısını ivedilikle çözmeye çalışmalarını dileriz. İSKİ yetkililerimiz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde teklifimizin TBMM'den geçmesi ile tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımızın bu sıkıntısını kalıcı olarak çözmüş olacağız.”

Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Araçlar artıyor, giderler azalıyor!
Sonraki »

YORUM YAP