Esen: Sosyal demokrat başkanlar öz kaynakları ile hizmetler yapıyor

Esen: Sosyal demokrat başkanlar öz kaynakları ile hizmetler yapıyor

22.04.2021 12:29:29

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Belediyesi'ne yönelik “öz kaynaklar ile yapılan hizmet yok” eleştirisini açılışına katıldığı sosyal demokrat belediyelerin çalışmaları üzerinden örnekleyerek sürdürdü.

Beylikdüzü Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na itafen yapımını tamamladığı 23 parkın açılışı ve 6 yeni tesisin temel atma törenine katılan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, programa dair paylaşımında Silivri Belediyesi'ne göndermede bulunarak, “Sosyal demokrat belediye başkanlarımız hizmet ve görevin tanımını iyi biliyor, öz kaynakları ile ilçelerine değer katacak hizmetler ortaya koyuyor” dedi.

KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

Beylikdüzü Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na itafen yapımını tamamladığı 23 parkın açılışı ve 6 yeni tesisin temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımları ile gerçekleşti. Programa 3. Bölge ilçe başkanlarının yanı sıra CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen de iştirak sağladı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve İlçe Başkanımız Taşkın Özer de programda hazır bulununlar arasında yerlerini aldı.

ESEN: SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ÖZ KAYNAKLARI İLE İLÇELERİNE DEĞER KATIYOR

Katıldığı açılış programı ile ilgili paylaşımda bulunan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, muhalefet olarak Silivri Belediyesi'ne üstü kapalı göndermede bulunmayı ihmal etmeyip “Komşu ilçelerimizde görev yapan sosyal demokrat belediye başkanlarımız hizmet ve görevin tanımını iyi biliyor, kendi öz kaynakları ile ilçelerine değer katacak hizmetler ortaya koyuyor. Çalışıyoruz kazanacağız…” dedi.

YORUM YAP