Esen: Köy parklarımız yenileniyor

Esen: Köy parklarımız yenileniyor

11.06.2020 11:20:03

İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı yetkilisi Sezer Ada Ateş ile köylerdeki parklar ve top sahalarda incelemelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Köy parklarımız yenileniyor ve 13 yeni park kazandırılıyor” müjdesini verdi.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Yeşil Alanlar ve Tesisler Yapımı Müdür Yardımcısı Sezer Ada Ateş ile birlikte Alipaşa, Büyük Kılıçlı, Seymen, Yolçatı ve Çeltik köylerini ziyaret etti. Köy muhtarların da eşlik ettiği ziyaretlerde parklar ve top sahalarda incelemelerde bulunuldu.

Köy parkların eksikleri yerinde tespit edilerek notlar alındı. Park Bahçeler Şefliği tarafından daha öncesinde yerlerinde tespit çalışmaları yapılan ve köylerde bulunan 42 adet parkın bakımlarını yapmanın yanı sıra, eksiklerini giderip bununla birlikte 13 yeni parkın en kısa sürede köylere ve vatandaşlara kazandırılacağı duyuruldu.

Ayrıca gerekli tahsislerin İBB'ye yapılması halinde köylere halı sahalar ve kapsamlı tesisler kazandırarak gençlerin sporla buluşmalarının kolaylaştırılacağını da sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Esen, “Yeni yatırımlarımız Silivri'mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP