Esen, ilçe belediyesi ile İmamoğlu’na teşekkür etti

Esen, ilçe belediyesi ile İmamoğlu’na teşekkür etti

1.12.2020 16:44:35

İBB'nin Silivri Boğluca Deresi 1. Etap çevre düzenleme çalışmalarına başladığı duyurusunu gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Berker Esen, yatırımın hayırlı olmasını diledi ve “Projenin çizimi noktasında katkısı olan ilçe belediyemize ve hizmetin siyaseti olmaz diyerek 10 yılda yapılmayanları 1,5 yıllık sürede ilçemize kazandırmaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri Boğluca Deresi 1. Etap çevre düzenleme çalışmalarına başlıyor” duyurusunu yapan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, yapılacak çalışmanın ayrıntılarına dair şu paylaşımda bulundu: “İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız tarafından yapımı tamamlanan Yeni Mahalle, Silivri Devlet Hastanesi çevresi prestijli yol, kavşak, tretuvar ve bisiklet yolu düzenlemelerinin ardından, İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığımız Silivri Devlet Hastanesi çevresindeki 60 bin metrekarelik alanda rekreasyon ve peyzaj düzenlemesi çalışmalarına başlıyor.

“HAYIRLI OLSUN”

Boğluca Deresi 1. Etap projesinin tamamlanmasının ardından, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 2. Etap, 3. Etap ve 4. Etap proje uygulamaları da bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun.

“İLÇE BELEDİYESİ VE İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR”

Projenin çizimi noktasında katkısı olan ilçe belediyemize ve hizmetin siyaseti olmaz diyerek 10 yılda yapılmayanları 1,5 yıllık sürede ilçemize kazandırmaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederiz.”

YORUM YAP