Erzurum programı beğeni topladı

Erzurum programı beğeni topladı

12.12.2019 10:53:10

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Medeniyetimize Yön Veren Şehirler” adlı proje kapsamında Erzurum'u iki sunum eşliğinde başarıyla tanıttı.

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Medeniyetimize Yön Veren Şehirler” adlı proje kapsamında Erzurum'u tanıttı. İlk sunumun geçen hafta Şerife Baldöktü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde, ikinci sunumun ise 10 Aralık 2019 tarihinde Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde gerçekleştirilen programda öğrenciler, Erzurum'un coğrafi, tarihi ve sosyal yapısının yanı sıra medeniyetimize yaptığı katkılardan da bahsetti. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Selim Kaplan, İngilizce Öğretmeni Çisem Aytin,  Müdür Yardımcısı Burak Uzun ve tiyatral bölüme desteğini esirgemeyen tiyatro ve dizi oyuncusu Ali Solmaz'ın katkılarıyla gerçekleştirilen program büyük beğeni topladı.

Erzurumlu olan eski dönem Belediye Başkanımız Hüseyin Turan da eşi Eray Ersöz Turan, programı izleyen öğretmen, öğrenci ve veliler arasındaydı.

Programın sonunda öğrenciler tebrik edilirken, emeği geçen eğitimciler ve tiyatrocu Ali Solmaz'a okul adına teşekkür çiçeklerini de eski dönem Belediye Başkanımız Hüseyin Turan takdim etti.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP