Ersin Taşkın da CHP belediye meclisine aday

Ersin Taşkın da CHP belediye meclisine aday

2.11.2018 12:37:52

Ata mesleği çiftçiliği sürdüren Ersin Taşkın, ilçemizde faaliyet gösteren tarım kuruluşlarının yanı sıra CHP'de sürdürdüğü aktif siyaset çalışmalarından sonra meclis üyeliği iddiasını ortaya koydu.

2017 yılından bu yana CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte olan Ersin Taşkın, CHP'de 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerde meclis üyesi kadrosunda liste şansı arayan iddialı isimlerden biri.

ERSİN TAŞKIN KİMDİR?
Ersin Taşkın, 1 Mayıs 1983 yılında İstanbul, Silivri'de doğdu. Alipaşa mahallesi nüfusuna kayıtlı olup ilköğrenimini Alipaşa'da, ortaokulunu Nurullah Baldöktü İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra eğitimine Silivri Lisesine devam etti. Askerliğini 15 ay olarak yaptı. Acemiliğini Bilecik Söğüt Usta Birliği'nde vatani görevini de Hakkari Yüksekova'da da Jandarma ulaştırma olarak tamamladı. 2004 yılında ata mesleği olan çiftçiliği babasından devraldı, tarım işletmesi olarak halen çalışmalarına devam ediyor. 2009 -2014 dönemi Alipaşa muhtarlık seçimlerinde ihtiyar heyeti görevine 1. sıradan seçildi ve halen bu görevine devam etmekte. Bunun yanı sıra Silivri Önder Çiftçi Danışmanlık Derneğinde 3. dönemdir yönetim kurulu üyesi (saymanlık) aynı şekilde Trakya Birlik Silivri Tarım Satış Kooperatifinde de. 2017 yılında CHP İlçe yönetim kurulu üyesi seçilmiş olup Örgüt Ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte. Silivri Avcılar Kulübü, Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü üyesi. Bekar olan Ersin Taşkın'ın, yüzme, kayak ve avcılık sevdiği sporlar arasında.

YORUM YAP