Ersaraç, yeni dönem mazbatasını aldı

Ersaraç, yeni dönem mazbatasını aldı

15.11.2018 12:59:20

Ekim ayı içerisinde başlayan Yeniden Yapılandırma Programı kapsamında İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına Parti divanında Sanayi, Teknoloji, Çevre ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü olarak görev yapan Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, getirilirken, Silivri'de yola Kurucu İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ile devam etme kararı verdi.

İYİ Parti'nin il ve ilçe başkanlıklarında teşkilatlarındaki yenilenme sürecinde, İstanbul Silivri İYİ Parti İlçe Başkanlığına yeniden kurucu ilçe Başkanı Ozan Ersaraç atandı. Ersaraç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner'den sonra yeni İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile de bir araya gelerek 10 Kasım'da yeni dönem mazbatasını aldı.

ERSARAÇ TEŞEKKÜR ETTİ
Sürece ilişkin Ersaraç şu paylaşımda bulundu: “Teşkilatlarımızın yeniden yapılandırılma programı kapsamında yeni dönem için tarafımıza Kurucu İlçe Başkanı olarak tekrar yetki veren; başta Türkiye'mizin umudu, Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve İl Başkanımız Buğra Kavuncu'ya şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim.” Haber Merkezi

YORUM YAP