Ersaraç ve Pehlivan da meclise aday adayı

Ersaraç ve Pehlivan da meclise aday adayı

17.12.2018 11:02:54

Buse Ersaraç ve Yiğit Efe Pehlivan da İYİ Parti'den meclis üyeliği başvurusunda bulunanlar listesine adlarını yazdırdı. İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, yoğun talep üzerine başvuru sürelerinin uzatıldığını duyurdu.

Cumartesi akşamı İYİ Parti İlçe Merkezinde düzenlenen toplantıda İYİ Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Efe Pehlivan, “Silivri'mizin duyulmayan sesini duyurmak, cevapsız sorunlarına cevap olmak için ben de varım” diyerek meclis üyesi aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'a teslim etti.

 

BUSE ERSARAÇ'TAN MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI

Jeoloji Yüksek Mühendisi Buse Ersaraç da İYİ Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Ersaraç, “Daha önce ilçe ve il delegeliğini yaptığım kuruluşundan itibaren ailece içerisinde bulunduğumuz İYİ Parti'den, Silivri Belediye Meclis üyesi Aday Adaylığına başvuru dosyamı bugün ilçe başkanlığımıza teslim ettim. Genç, dinamik, çağdaş, bilimsel bir yaklaşımla Silivri İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi. Ersaraç siyasi çalışmalarının yanı sıra, Silivri Kadın Girişimciler Derneğinin de yönetim kurulu üyeleri arasında.

 

ERSARAÇ: YOĞUN TALEPLER BİZLERİ GURURLANDIRDI

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday adayı olacak arkadaşlarımızın yoğun talepleri bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır” değerlendirmesinde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, başvuru sürelerinin uzatıldığını şöyle duyurdu: “Genel Merkez, İl Başkanlıklarında, İlçe Başkanlıklarımızda yapılan müracaatların çok fazla olması sebebiyle; 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Aday Adaylığı başvuru süresi 21 Aralık 2018 Cuma Saat 17:00'a kadar uzatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile arz ederim.”

YORUM YAP