Ersaraç: Silivri’de ibre şu an iYi Parti’den yana

Ersaraç: Silivri’de ibre şu an iYi Parti’den yana

9.01.2019 13:37:31

İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Millet İttifakı adayının Silivri'de kendi partisinden olacağı iddiasını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı şokundan sonra Millet İttifakı sürpriz olasılıklarını tartışan Silivrili seçmen, sabırsızlıkla görüşmelerin sonucu ve adayların açıklanmasını beklemeye devam ediyor.

İYİ'LERDE TEŞEKKÜR BULUŞMALARI
İl Kongresinde seçilmişlik ünvanını kazandıktan sonra “Dava arkadaşlarımıza teşekkür buluşmalarında” İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun ilk adresi geçtiğimiz günler Beylikdüzü İlçe Başkanlığı oldu. Edinilen bilgiye göre Kavuncu burada Beylikdüzü, Büyük Çekmece, Çatalca ve Silivri'deki İYİ'lerin yerel seçim ve güç birliğine ilişkin sorularını da yanıtladı. Silivri İYİ Parti İlçe Başkanlığından buluşmaya ilişkin not, “Biz birlikte İYİ'yiz” notuyla paylaşıldı.

ERSARAÇ: SİLİVRİ AÇISINDAN İBRE İYİ PARTİ'DEN YANA
Son gelişmeler hakkında görüşlerine başvurduğumuz İYİ Parti İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, Silivri'de ibrenin İYİ Parti'den yana olduğunu belirtirken şunları söyledi: “Şu an Silivri açısından ibre İYİ Parti'den yana.

“PERŞEMBE GÜNÜ EKREM İMAMOĞLU İLE BULUŞACAĞIZ”
Perşembe günü CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kahavlatıda bir araya geleceğiz tüm CHP ve İYİ Parti İlçe ve İl Yönetimleri olarak. İttifak anlaşmaları biliyorsunuz Genel Merkez ve İl Başkanlığı düzeyinde yürütülüyor.

“ADAYLAR 15 OCAKTA AÇIKLANACAK”
Adayların açıklanma süreci uzadıkça sabırsızlık arttı, bu konuda şunu söyleyebilirim 15 Ocak'ta tüm adayların açıklanacağı bilgisi geldi bize.

“AMACIMIZ MİLLET İTİFAKININ KAZANMASI”
En nihayetinde amacımız Millet İttifakının adayına en yüksek oyu kazandırmak. Aday İYİ Parti ya da CHP'den olur biz buna bakmıyoruz, bunun bir önemi yok. Millet İttifakı adayının en iyi sonucu alması için çalışıyoruz. Erken ya da çok iddialı konuşarak insanları yanlış yönlendirmek istemem ama şu anki süreçte olan gelişmeler bunlar. Başından beri söylediğimiz ve hizmet ettiğimiz en önemli şey Silivri'nin, Türkiye'nin iyiliği…”

CHP İLE İYİ PARTİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ YAPILACAK İL SAYISI 46'YA YÜKSELDİ
Diğer yandan 7 Ocak 2019 tarihi itibariyle CHP ile İYİ Parti arasındaki işbirliği yapılacak il sayısının 46'ya yükseldiğini, sayının 49'u da bulabileceğini kaydedildi. Görüşmelerin bu hafta tamamlanması hedefleniyor.
Haber:
Sevginar SALİ

  1. Erhan Erhan

    Çatalca,Şile,Silivri bu ilçeler iyi partiye verilecek.

YORUM YAP