Ersaraç: Her çeşit darbeyi lanetliyoruz

Ersaraç: Her çeşit darbeyi lanetliyoruz

15.07.2019 14:13:53

15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden bizler, milli egemenliğe vurulan, vurulmaya teşebbüs edilen her çeşit darbeyi lanetliyoruz” dedi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, 15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişiminin halkın direnişi sayesinde başarısız olduğunu vurgulayan Ersaraç, “FETÖ'nün bir türlü ortaya çıkarılamayan, araştırılması FETÖ tarafından bu meş' um gecede bombalanan TBMM Genel Kurulu'nca reddedilen siyasi ayağı ortaya çıkarılmadan milletimiz 15 Temmuz ile hesaplaşmış sayılmayacaktır. Bu ihanet gecesinin her müsebbibi tarih ve millet önünde muhakkak hesabını verecektir” ifadelerini kullandı.

“15 TEMMUZ, BİZİM EZELDEN FARKINDA OLDUĞUMUZ AMERİKANCI EMPERYALİST FETTOŞİ ÖRGÜTE GÖZ YUMULMASI VE DESTEKLENMESİNİN ESERİDİR”

Ersaraç, mesajında şunları kaydetti: “15 Temmuz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır” sözlerinin doğruluğunun ete kemiğe bürünmüş halidir. "Ne istediler de vermedik" itirafı ile devlet ve ordu kademelerinde yapılanmasına senelerce göz yumulduğu anlaşılan, Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile ordu ve memleketin sinir uçları iğdiş edilirken "Ben bu davaların savcısıyım" denilerek teşvik edilen, son kertede 17-25 Aralık operasyonları ile zülfü yare dokunulduğunda "Muhterem hocaefendi" den FETÖ'ye evrilen lakin bizim ise ezelden bildiğimiz, farkında olduğumuz Amerikancı Emperyalist FETTOŞİ örgüte göz yumulması ve desteklenmesinin eseridir.

“O KARANLIK GECEDE TÜRK MİLLETİ EL ELE VEREREK GENETİĞİ İLE KASTEN OYNANMIŞ DEVLETİNİ SOKAKTAN TOPLADI”

Şükürler olsun ki, ordumuzun kahraman ve yeminine, Cumhuriyet ve Atatürk' e sadık subay, astsubay ve diğer tüm personeli ve yine Akif'in "Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi, Bedr'in Arslanları ancak bu kadar şanlı idi" diyerek tarif ettiği Çanakkale'de kanını ve terini döken büyük Türk Milleti'nin feraseti yüksek evlatlarının gayretleri ile o karanlık gecede Türk Milleti el ele vererek genetiği ile kasten oynanmış devletini sokaktan topladı.

“LANETLİYORUZ”

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyen Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden bizler, milli egemenliğe vurulan, vurulmaya teşebbüs edilen her çeşit darbeyi lanetliyoruz.

“FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI ORTAYA ÇIKARILMADAN MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ İLE HESAPLAŞMIŞ SAYILMAYACAKTIR”

FETÖ'nün bir türlü ortaya çıkarılamayan, araştırılması FETÖ tarafından bu meş' um gecede bombalanan TBMM Genel Kurulu'nca reddedilen siyasi ayağı ortaya çıkarılmadan milletimiz 15 Temmuz ile hesaplaşmış sayılmayacaktır. Bu ihanet gecesinin her müsebbibi tarih ve millet önünde muhakkak hesabını verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin bu matem gününü anıyor, 15-16 Temmuz 2016 tarihlerinde kanını sebil eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP