Erkul: Şampiyonluğu Soylu Bakanımıza hediye ediyoruz

Erkul: Şampiyonluğu Soylu Bakanımıza hediye ediyoruz

2.07.2020 17:37:51

İstanbul 2. Amatör Ligden 1. Amatör Lige yükselen Gaziosmanpaşa temsilcisi Taşlıtarlaspor başarısını İçişleri Bakan Süleyman Soylu'ya armağan etti.

Sarı-siyahlı ekibin Başkanı Serkan Erkul, 2. Başkan Süleyman Güçlü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hasan Koşar, Teknik Direktör Mustafa Bekir Erkaya, Fizyoterapist Deniz Özgür ve futbolcular düzenledikleri basın toplantısında elde ettikleri başarı hakkında açıklama yaparak şampiyonluğu Taşlıtarla halkına ve kendilerine destek veren İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya hediye ettiklerini söylediler.

Kurulmasının ardından ikinci sezonda elde edilen başarıdan son derece mutlu olduğunu belirten ve hedeflerinin İstanbul Süper Amatör Ligi olduğunu söyleyen Taşlıtarlaspor Başkanı Serkan Erkul, oyuncularının zorlu bir grupta çok iyi mücadele ettiklerini ve şayet ligler yarıda kalmasaydı sezonu zirvede bitireceklerini söyledi. Zeytinburnuspor ile oynamalarının da kendilerinin gurur verdiği aktaran Erkul, terfi eden tüm takımları tebrik ettiklerini söyledi. Alt yapıda 180 sporcuları olduğunu ifade eden Sarı-Siyahlıların Başkanı, takımın tüm oyuncularının Gaziosmanpaşa ilçesinden olduğunu anımsattı. Kulüplerinin kurumsal kimliğini kazanması adına da çok emek verdiklerini anımsatan Erkul, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Taşlıtarlaspor Teknik Direktör Mustafa Bekir Erkaya da yaptığı açıklamada, geçen sezondan daha iyi bir takım olacaklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olacağını söyledi.

YORUM YAP