Ergün; “Silivrispor, olarak Konya’yı da geçeriz”

Ergün; “Silivrispor, olarak Konya’yı da geçeriz”

14.11.2017 10:34:34

Hafta sonu İstanbul'da oynanan Karagümrük deplasmanından bir puanla dönen Silivrispor'da alınan puanların ardından yüzler gülmeye başladı.

Lig başından beri bir türlü istedikleri tempoyu yakalayamayan Silivrispor son haftalarda alınan puanların ardından üst seviyeler için tempo kazanılıyor. Hafta sonu Karagümrük deplasmanında 1-1 beraberlikle alınan puan ile yüzler gülmeye başladı. Oynanan maçın ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor İdari Menajeri Özgür Ergün; “Karagümrük maçında takım olarak son derece iyi bir mücadele sergilendi. Her geçen gün artan tempomuzla iyiye doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Önceki maçlarımıza nazaran rakibimize daha az pozisyon vermekteyiz. Rakibimize verdiğimiz az pozisyonlarla birlikte bizler de bol bol pozisyonlar yakalamaktayız. Karagümrük iyi bir takım ve oldukça zorlu bir takım mücadele gücü yüksek ve maçı bırakmayan hırçın bir yapıları var. bizde bu zorlu maçta güzel bir mücadele sergileyerek galibiyeti kaçıran taraf olduk. Yakaladığımız bir iki net pozisyonu değerlendirmiş olsaydık galip gelmememiz içten bile değildi. Karagümrük maçında üç puanı kaçıran taraftık diyebilirim.

“ANADOLU SELÇUKLU TAKIMINI YENMEK ZORUNDAYIZ”

Takım sahnelediği oyun bakımından ilerisi için umut vaat etmekte. Her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor ve daha iyiye gidiyoruz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimizin önünde grupta en yakın rakibimiz olan Konya temsilcisi Anadolu Selçuklu takımını ağırlayacağız. Bizim için en az altı puanlık bir maç olacak. Bu maça kazanmak zorundayız. Kendi saha ve seyircimizin önünde alacağımız üç puanla ligde üst basamaklara atlamamız kaçınılmaz olacaktır. Selçuklu takımından alacağımız üç puanla kendimize gelerek ligde hak ettiğimiz yerlerdeki yerimizi sağlamlaştırmak en önemli amacımız olacaktır.

TEHLİKELİ BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ

Konya temsilcisi Anadolu Selçuklu takımı ile oynamayacağımız maçın önemini oyuncularımız ve teknik ekibimiz bilmekte ve bu bilinçle çalışmaktadır. Taraftarlarımızın desteği ile bu zorlu maçı lehimize çevirip üç puanımızı da alıp rahatlamak istiyoruz. Tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor olmak en büyük arzumuzdur” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP