Ergün; “İkinci yarı için umutluyum”

Ergün; “İkinci yarı için umutluyum”

6.01.2018 15:41:35

Antalya'da kampta olan Silivrispor'da Kulübün İdari Menajeri Özgür Ergün bir açıklama yaparak kampta durumların gün geçtikçe iyiye gittiğini ve takım içindeki arkadaşlığın üst seviyelere ulaştığını da açıklayarak ligin ikinci yarısında bambaşka bir Silivrispor izleteceklerini belirtti. 

Ligin ilk yarısının bitimi ile birlikte Antalya'ya kampa giden Silivrispor'da yapılan idmanların ve oynanan hazırlık maçlarının gelecek için umut verdiğini beyan eden Silivrispor İdari Menajeri Özgür Ergün açıklamasında; “14 gündür Antalya'da kamp programındayız. 14 gün içinde 4 tane hazırlık maçı yaptık. Takımı görme adına yaptığımız bu hazırlık maçlarında olumlu sinyaller aldık. İlk yarıdan daha dinamik bir kadro kurduk. Pozitif bir kamp geçiyor ve performanslar da her geçen gün artıyor. İkinci yarı için umut veriyor takım.

TAKIM ANTALYA'DA ŞEKİLLENİYOR

Birkaç bölgede eksiklerimiz var bunun bilincindeyiz. Teknik heyetimizin belirlediği eksikler neticesinde de gerekli çalışmalarımız sürüyor. Daha gelecek oyuncularımız olacak. Eksik yerlere takviyelerimiz de olacak birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz hala devam etmektedir. Kamp sonuna kadar takımı hazır hale getirip maç haftası ilçeye dönüş yapacağız. Takım burada Antalya'da son halini alıp maça bu şekilde çıkılacak.

ADAPTASYON SÜRECİNİ İYİ DEĞERLENDİRDİK

14 gündür buradayız ve buradaki tüm oyuncularımızın durumu gayet iyi gelen oyuncularla mevcut kadrodaki oyuncular arasındaki arkadaşlık iyi seviyede. Var olan tüm oyuncularımız birbirlerine alıştılar çok iyi bir arkadaşlık ortamı kuruldu. Gelen oyuncularda takıma çabuk adapte oldular. İşin özü buradaki adaptasyon sürecini çok iyi değerlendirdik.

BANDIRMA MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

21 Ocak'ta ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda grubun en güçlü takımı olan Bandırmaspor ile oynayacağız. İlk maçımız Bandırma karşısında puanlar almayı hedefliyoruz ve ardından oynayacağımız maçlarda da kaybetmeden devam edeceğiz. İkinci maçımız ise Karşıyaka takımı evimizde oynayacağımız bu maçta da kesin galip gelip rahat bir nefes alarak üst sıralara tırmanmaya çalışacağız. Özellikle iç sahadaki maçlarımızı kaybetmeden en şekilde mücadelemizi verip lige tutunma en büyük hedefimiz olacaktır.

TARAFTARIMIZ İLE BÜTÜNLEŞİP LİGDE KALACAĞIZ

Burada oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte mükemmel bir çalışma ortamı içinde idmanlarımızı yapmaktayız. İlçeye döndüğümüzde de aynı tempoda devam edeceğiz. Bizim için en önemli etken taraftarımız oyacaktır. Taraftar desteğini arkamıza aldığımızda bizi kendi sahamızda yenecek bir takım göremiyorum. İyi bir takım olduk ve hedefimiz için bizi taşıyacak bir kadro kurduk. Teknik ekip, oyuncular ve idari kadro var gücü ile çalışmaktadır” diyerek sözlerini tamamladılar.

YORUM YAP