Ergün; Her geçen gün iyiye gidiyoruz

Ergün; Her geçen gün iyiye gidiyoruz

13.08.2018 10:08:19

İkinci etap hazırlıkları için Bolu Koru Otel'de sürdüren Silivrispor'da İdari Menajer Özgür Ergün, takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini, kampın sonun kadar lige hazır bir takım olacaklarını söyledi.

Bolu kampında çalışmaların iyi gittiğini söyleyen Silivrispor İdari Menajeri Özgür Ergün, kampı kısaca şöyle değerlendirdi, “Bolu Koru Otel'de çalışmalarımızı büyük bir ciddiyetle sürdürüyoruz. Antrenman tempomuz her gün artarak günde çift idmanla sezona hazırlanıyoruz. Bildiğiniz gibi kampın ilk gününde TFF 2. Lig takımlarından Zonguldakspor ile hazırlık maçı oynadık. Takımın bu maçta oynadığı etkili futbol, ileriye dönük performansını arttıracağını gösterdi. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önümüzde üç hazırlık maçı daha var. Oynayacağımız bu maçlar neticesinde takımın hazır olması için biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz.

TAKIMA TAKVİYELER OLABİLİR

Takımın son durumuna gelince, oynanan hazırlık maçları ve yapılan çalışmalar bizleri umutlandırdı ve bu umudun da lige yansıması için müsabakalar başlayana kadar tempomuzu artarak yükselterek hazır hale geleceğiz. Kamp dönemi içerisinde takımda eksek bölgelerin tespit edilmesi durumunda Teknik Direktör Kadir Akbulut'un vereceği raporları da değerlendirerek takıma gerekli takviyeler de yapabileceğimizi belirtmek isterim.

İYİ BİR TAKIM OLUYORUZ

25 günlük çalışmaların ilk İstanbul etabı gerçekten çok iyi geçti. Bunu kamp ile birleştirip lige hazır bir Silivrispor olarak başlamayı arzuluyoruz. Taraftarlarımıza iyi bir Silivrispor izlettirmek için gerekeni en iyi şekilde yapıyor bunu sezon içerisinde güzel oyunumuzla görmelerini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Ayşe Sesli ebediyete uğurlanıyor

YORUM YAP