Ergün; “Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

Ergün; “Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”

23.10.2018 11:18:18

TFF 3. Lig 1. Grupta Teknik Direktör Özgür Ergün ile çıktığı ilk deplasmandan puan çıkaran Silivrispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Tire 1922 maçının startı da verildi.

Sezon başından beri bir türlü deplasmanlardan puan çıkaramayan Silivrispor'da göreve gelir gelmez ilk deplasmanından puan çıkaran Özgür Ergün şimdi de rotayı grupta üst sıralarda olan Tire 1922 takımına çevirdi. Zorlu Adana deplasmanında Kozan Belediyespor ile karşılaşan Silivrispor bu maçı 0-0 berabere tamamlayarak ilçeye dönüş yapmıştı. Zorlu Kozan deplasmanından bir puan alarak ilçeye dönen Silivrispor'da teknik patron Özgür Ergün yaptığı açıklamasında; “Kozan maçının oldukça zorlu şartlarda geçeceğinin bilincindeydik. Sıcak hava oyunuzu etkilese de oyun disiplininden kopmayarak maçtan puan çıkarmasını bildik. Müsabaka boyunca birçok pozisyon yakaladık. Oyun anlayışımızı sahaya yansıttık ama son vuruşlarımızı yapamadık. Baskımızı arttırdığımız dakikalarda galibiyet için gerekli olan golü kaydedemedik. Bir gol bulsak gerisi gelebilecek bir maçtı.

“DEPLASMANDA ALINAN PUAN İYİDİR”

Gerek maç saatinde gerekse de maçtan önce yaptığımız konuşmalarda oyuncularımızın hepsi maça tam konsantre bir şekilde hazırlandık. Oyuncuların istekli oluşu sahaya yansıdı. Daha iyi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Deplasmandan alınan bir puan iyidir.

“İÇ SAHADA YENİLMEZLİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Hafta sonu kendi sahamızda Tire 1922 takımı ile oynayacağız. Tire 1922 takımı iyi bir takım, iyi mücadele etmekteler. Grubumuzdaki en yakın rakiplerimizden biri. Biz daha iyi bir takımız ve bunu da hafta sonu göstereceğiz. Kozan maçında eksiklerimiz vardı ve bu eksiklere rağmen mükemmel bir mücadele sahnelendi. Tire maçında bu eksiklerimiz olmayacak ve tam kadro sahada olacağız. İç sahada yenilmezliğimizi sürdürüp üst sıralara daha da yaklaşacağız.

“SEYRİ GÜZEL BİR MAÇ OLACAK TİRE MAÇI”

Tire 1922 takımı şampiyonluk için kurulmuş bir takım, biz de öyleyiz. İnanıyorum ki hafta sonu mükemmel bir mücadele olacak. Futbol severler gerçek bir futbol ziyafeti çekecektir. Bizim için hayati bir önem taşıyan bu maçta galip gelerek yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP