Eren güven tazeledi ve son kez aday olduğunu açıkladı

Eren güven tazeledi ve son kez aday olduğunu açıkladı

21.06.2021 12:52:52

Silivri Muhtarlar Derneğinin son genel kurulunda güven tazeleyen Dernek Başkanı Muharrem Eren, “Bu son dönemim bir daha aday olmayacağım” diyerek haleflerine hazırlanmaları mesajını verdi.

Olağan genel kurullarını gerçekleştiren Silivri Muhtarlar Derneğinde Muharrem Eren Başkanlık hususunda güven tazelerken, sürpriz bir açıklama ile bir daha aday olmayacağını deklare etti.

Genel kurulda söz alan Dernek Başkanı Muharrem Eren, yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı olarak tüm muhtar arkadaşlarım adına genel kurulumuza katılanları saygıyla selamlıyorum.

21 Haziran 2021 Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna hoş geldiniz, şerefler verdiniz.

ERDOĞAN, PARTAL VE YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Sözlerime göreve geldiği ilk günden bu yana biz muhtarlara hak ettiğimiz değeri veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere ilk olarak 2015 yılında kutlanmaya başlanan Muhtarlar Günü'nü hediye ettiği için teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Muhtarlar olarak göreve başladığımız günden bugüne biz muhtarlara bir baba şefkati ile yaklaşan Kaymakamım Ali Partal'a çok teşekkür ediyorum.

Muhtarlar olarak teşekkürü borç bildiğimiz bir diğer isim de Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz. Görevi devir aldığı ilk andan itibaren çıkar siyaseti yerine “Mutlu Bir Silivri” sloganı ile hizmet önceliğini benimsediği için Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a şükranlarımızı sunuyoruz.

“NE KADAR ÖNEMLİ BİR GÖREVDE OLDĞUMUZU BİLİYORUZ”

Muhtarlar olarak hepimiz ne kadar önemli bir görevde olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bu görev bilinci ile önce sorumlu olduğumuz köy ve mahallelere sonra Silivri'mize ve hepsinin üstünde cennet vatanımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Muhtar Devlet ile halk arasında köprüdür, devlet tarafından bakılınca halkı, halk tarafından bakılınca devlet olarak algılanır ve anlaşılır. Devletimizin ve Belediyemizin yapacağı hizmetleri vatandaşımızın talep ve mahallemizin sorunları noktasında gece gündüz demeden görevimizin başındayız.

Göreve geldiğimizden bu güne kadar mahalle ihtiyaçlarını muhtarlar ile görüşerek tespit edilerek ilgili kurumlara mahalle ihtiyaçlarını aktarmayı kendimize bir borç olarak kabullendik.”

“Muhtarlar derneği olarak birçok etkinlikler düzenledik” diye açıklamalarını sürdüren Eren, gerçekleştirdikleri ve katıldıkları programları aktardı.

YÖNETİM KURULU

Yapılan seçimin ardından Muharrem Eren tek aday olarak girdiği kongrede güven tazelerken yönetim de şu isimlerden oluştu:    

Hüseyin Ece, Hüseyin Ergin, Yavuz Alçı, Serhat Ateş,

YÖNETİM KURULU YEDEK

Mazlum Güçlü, Doğan Bilgiç, Birol Balcı, Gökan Yıldız, Siyami Orta

DENETLEME KURULU ASIL

Yaşar Köse, Sadiye Yönet, Samet Aktaş

DENETLEME KURULU YEDEK

İsmail Avcı, Yılmaz Sütçü ve İlhan Şahin.

 

YORUM YAP