Erdoğan: Birlikte güçlüyüz

Erdoğan: Birlikte güçlüyüz

27.09.2021 09:14:39

Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Caner Erdoğan, sendikal mücadelelerine ilişkin birliktelik, dayanışma ve kararlı mücadelenin önemine değindi.

Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği, tanışma, kaynaşma ve dayanışma amacıyla düzenlediği kahvaltı organizasyonlarının bir yenisini 26 Eylül 2021 tarihinde Jasmine Restoran'da düzenledi.

Şube Başkanı Caner Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, üyelerini aileleriyle birlikte ağırladı. Salgın nedeniyle ara verilen bir yılın ardından yeniden bir arada olmanın mutluluğu yaşandı. İlçemizde göreve yeni başlayan eğitimcilerle tanışma ve kaynaşma gerçekleştirildi.

ERDOĞAN: BİRLİKTE GÜZLÜYÜZ

Erdoğan, sendikal mücadelelerine ilişkin, “Birlikteyiz. Güçlüyüz. Eğitim-Sen varsa umutta var demektir. Laik bilimsel demokratik eğitim mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Yüzyılı aşan mücadele azmimizle işyerlemizde alanlarla haykırmaya devam edeceğiz.” dedi.

EMEKLİ ÖĞRETMENLER ONURLANDIRILDI

Eğitim Sen Silivri Temsilciliği, üyelerinden Leyla Kurt ve Nezaket Çınar'a uzun yıllar eğitime verdikleri hizmet, gösterdikleri emek dolayısıyla çiçek ve plaket sunarak teşekkür ederken, emeklilik hayatlarında da sevdikleriyle sağlık ve mutluluklar dileğinde bulundu.

Renginar SALİ

  1. Hasan Özbenli Hasan Özbenli

    Leyla Kurt benim ilkokul öğretmenin kendisine nasıl ulaşabilirim?

YORUM YAP