Erdal İşkar puanla başladı 1-1

Erdal İşkar puanla başladı 1-1

14.04.2017 16:37:54

Stat: Silivri

Hakemler: Sinan Dereci, Aydın Şengül, Ömer Lütfü Aydın  

Silivrispor: Cihan 8, Özgür 8, İbrahim 8 (46' Burak 8), Yunus 8, Murat 8, Adem 8 (46' Oğuz 8), Güney 8, Bülent 8, Fuat 8, Fahri Eren 8, Gökdeniz 8 (72' Aykut 8)

Batman Petrolspor: Ahmet 8, Hüseyin 8, Halil 8, Mustafa 8, Mehmet 8, Ramazan 8, Ensar 8, Osman 8, Bahri 8, Tolga 8, Serhat 8

Skor: 1-1

Goller: 36' Ramazan (Batman), 50' Fahri Eren (Silivri)

Kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Batman Petrolspor karşısında iyi bir oyun çıkarmasına karşın bir türlü aradığı golü bulamayan Silivrispor haftayı bir puanla kapattı.

Grubunda Play-Off hedefinde olan Silivrispor yeni hocası Erdal İşkar ile ilk puanını Batman Petrol karşısında aldı. Maça her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Orta alanda topa daha çok sahip olan Silivrispor, Batman kalesine kontra ataklarla yüklendi. Özellikle ilk yarının ilk çeyreğinde etkili olan Silivrispor takımı birkaç net pozisyondan yararlanamadı. Müsabakanın 36.dakikasında Batman Petrol takımı Silivrispor kalesini tam cepheden gören yerden bir frikik atışı kazandı. Batman takımında kazanılan frikik atışını Ramazan, Silivrispor barajının üstünden ağlara yolladı ve skor bir anda 0-1 oldu. Bu golün ardından çabuk toparlanan Silivrili oyuncular oyunun kontrolünü ellerine aldılar. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve müsabaka konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI TEK KALE OYNANDI

Maçın ikinci yarısına Silivrispor takımı hızlı başladı. İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Silivri'de maç içinde oldukça etkili ataklar gözlendi. Oğuz ve Burak'ın oyuna girmesiyle ileri uçta oldukça etkili ataklar geliştiren Silivrispor oyunu tek kaleye çevirdi. Maçın 50.dakikasında Silivri defansından Murat Akçay uzun bir topla Fahri Eren'i topla buluşturdu. Yüksekten gelen topu iyi kontrol eden Fahri Eren kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla durumu 1-1 yaptı. bu golün ardından iyice tek kale oynamaya başlayan Silivrispor'da aranan ikinci gol bir türlü gelmedi ve müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

YORUM YAP