Encümenden 29 kapatma

Encümenden 29 kapatma

21.12.2015 12:53:39

Ruhsat denetimlerine verilen ağırlık neticesinde işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiğini tespit edilen işletmeler hakkında kapatma kararları alındı.
Hakkında kapatma kararı alınan işyerleri şöyle:

KEVSER İNŞAAT'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Semra Özal Caddesi, No:10 A adresinde faaliyet gösteren ve Kevser İnş. Malz. ve Plastik Malz. Eml. Paz.San. Tc. Ltd. Şti. tarafından işletilen Hediyelik Eşya Satışı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

CAFEROĞLU'NA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, No:67/A adresinde faaliyet gösteren ve Filiz CAFEROĞLU tarafından işletilen Manav-Depo faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

BRAŞOVEANU'YA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No:60/B adresinde faaliyet gösteren ve Ludmila BRAŞOVEANU tarafından işletilen Emlak İşleri Bürosu faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

ÇİTAT ÇİĞ KÖFTE'YE KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, No:68-B/C adresinde faaliyet gösteren ve Çitat Çiğ Köfte ve Gıda Maden Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi tarafından işletilen Çiğ Köfte İmalatı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

YILMAZ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Semra Özal Caddesi, No:7/C adresinde faaliyet gösteren ve Hatice YILMAZ tarafından işletilen Kırtasiye Malz. Satışı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

PEKTAŞ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Nuray Sokak, No:10 B adresinde faaliyet gösteren ve Gökay PEKTAŞ tarafından işletilen Emlak İşleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

KOKSAL'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Ahmet Ziylan Sokak, No:2/2 adresinde faaliyet gösteren ve Serkan KOKSAL tarafından işletilen Lokanta faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

ÇAĞLAR'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, No:41 A/A adresinde faaliyet gösteren ve Nihal ÇAĞLAR tarafından işletilen Giyim Satışı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

BALIKCIOĞLU'NA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Nuray Sokak, No:10 A adresinde faaliyet gösteren ve Tanju BALIKCIOĞLU tarafından işletilen Emlak İşleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

KORKMAZ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Gümüşyaka Mahallesi, Sarayburnu Caddesi, No:14/B adresinde faaliyet gösteren ve Fahri KORKMAZ tarafından işletilen Fotoğrafçı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

BURGULU'YA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, İzzet Uluşahin Sokak, No:2/1 A adresinde faaliyet gösteren ve Yasemin BURGULU tarafından işletilen Sauna ve Masaj Salonu faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

ALTINKÖK'E KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Selimpaşa Mahallesi, Halaskargazi caddesi, No:5 A adresinde faaliyet gösteren ve Nedim ALTINKÖK tarafından işletilen Doğalgaz Isı Sistemleri faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

AYYILDIZ'A KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Alibey Mahallesi, Alibey Çeşme Caddesi, Kumru Pasajı, No:25 adresinde faaliyet gösteren ve Dinçer AYYILDIZ tarafından işletilen Tütün ve Hediyelik Eşya Satışı faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

AKSU'YA KAPATMA CEZASI
İlçemiz, Fevzipaşa Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi, No:79 adresinde faaliyet gösteren ve Kadriye AKSU tarafından işletilen Market faaliyet konulu işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu işyerinin 2005/9207 Karar Sayılı İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 6.Maddesi "Yetkili idarelerden usulüne uygun olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan işyeri açılamaz ve çalıştırılamaz. İşyeri açma ve çalışma ruhsatı alınmadan açılan işyerleri yetkili idareler tarafından kapatılır" hükmü doğrultusunda işletmeye kapatılmasına encümenimizce oybirliği ile karar verildi.

YORUM YAP