“En mühim, en esaslı nokta eğitim meselesidir.” K.Atatürk

“En mühim, en esaslı nokta eğitim meselesidir.” K.Atatürk

28.06.2017 12:49:10

Başöğretmenleri Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında eğitim alan Arya Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, yıl boyunca öğrendiklerinden örnekleri başarıyla sundu.

Recep & Ceylan Karaköy ailesi tarafından kurulun Arya Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 3. yıl sonu programını sundu ve mezun öğrencilerini uğurladı. Hafta sonu İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu konferans salonunda iki aşamada gerçekleştirilen programlara ilgi ve katılım yoğundu.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşımız okunarak başlayan programın açılış konuşması Okul Müdürü Hande Küçükant tarafından yapıldı.

KÜÇÜKANT, ULU ÖNDER'İN SÖZÜNÜ HATIRLATTI
Küçükant konuşmasında şu ifadelere yer verildi: “Okulumuz bugün 2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunun yıl sonu gösterilerini sizlerle paylaşmak için hazırlanmıştır. Bugün için öncelikle çok ama çok çalışan çocuklarımıza çabalarından dolayı teşekkür eder, ufak tefek hatalarımızda da sizlerin hoşgörüsüne sığınırız.
Sayın velilerimiz; bugün için emeği geçen, canla başla çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve Ulu Önder Atatürk der ki; “En mühim, en esaslı nokta eğitim meselesidir.”
Bu duygularla, gelecek dönemlerinde bu dönemden daha verimli geçmesini diliyor ve iyi eğlenceler diliyoruz.”
Okul Müdürünün konuşmasının ardından Nazlıcan Karaköy'ün eğitmenliğinde hazırlanan “Çiçeklerin Dansı” adlı bale gösterisi sahnelendi. Minik balerinler, bol bol alkış aldı. Program Afacanlar Sınıfının Türkçe / İngilizce korosu, Modern dans /tango ile devam edildi. Babam şiiri okundu. Yumurcaklar Sınıfı; Türkçe İngilizce koro, rep dansı, öğretmenim şiiri, Üsküdar'a Gideriken gösterisi yapıldı. Arılar Sınıfı ise; Türkiye İngilizce koro, Arı Rondu, Hayat Bayram Olsa gösterisi ve Anne şiiri okundu. Tolga Orçin'in eğitmenliğinde hazırlanıp sunulan Piyano Resitali müzik dolu keyifli anlar yaşattı. Program, Şirinler Sınıfı ve ardından Minikler Sınıfı öğrencilerinin Rond ve İngilizce Korosu, “Sallayalım Dünyayı” ve “Çekirge” danslarıyla devam etti. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları etkinlikler slayt eşliğinde sunuldu.

MEZUNİYET TÖRENİ
Arya Kreşi ve Gündüz Bakımevi mezun öğrencilerini uğurladı. Mezuniyet Belgeleri, kurucular Recep ve Ceylan Karaköy tarafından tebrikler eşliğinde takdim edildi. Arya mezunları keplerini havaya coşku ve sevinçle fırlattı. Arya Kreşi eğitimcilerine çiçek sunularak bir yıl boyunca yaptıkları özverili çalışmaları ve verdikleri emekler için teşekkür edildi.
Renginar SALİ

YORUM YAP