“En iyi referansımız öğrencilerimiz”

“En iyi referansımız öğrencilerimiz”

25.06.2016 10:10:04

Öğrencilerinin başarılarıyla gururlanan Silivri Final Etüt Eğitim Merkezi yeni 2016-2017 eğitim-öğretim yılına iddialı giriyor.

Beylikdüzü Final TEOG kadrosuyla Silivri'ye gelen Final Etüt Merkezi, öğrencilerinin sınıf birincilikleri, okul birincilikleri, ilçe birincilikleri hatta Türkiye birincilikleriyle gurur duymakta. Alper Atalay'ın müdürlüğünde, Burç Doruk'un müdür yardımcılığında hizmet veren Silivri Final Etüt Eğitim Merkezi'ne kayıt olan öğrencilerin 2015-2016 eğitim-öğretim yılında notlarının yükselmesi, bunun üzerine velilerden teşekkür telefonları almaları Final öğretmenlerini çok mutlu etti. “Bizi bizde eğitim alan öğrenci ve velilerimize sorun. En iyi referansımız onlardır. Geldiğimiz günden bugüne kadar doğrulumuz bizi taşıdı. Ağızımızdan çıkan her sözü her vaadi yerine getirdik ve böyle de devam edeceğiz. 2016-2017 Eğitim-öğretim yılına hazırız.” açıklamasında bulundular.

FİNAL NEDEN TERCİH EDİLMELİ?
Sınıf mevcutları en fazla 20 kişiden oluşan Silivri Final Etüt Merkezi'nin kadrosu tamamen branş öğretmenlerinden oluşmakta. Rehberlik ve danışmanlık hizmetleri verilmekte. Birebir ve diğer derslerin yanı sıra sosyal aktivitelere de ağırlık verilmekte.


HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU DERSLERİ
Silivri Final Etüt Eğitim Merkezi'nde 8. Sınıf öğrencilerine Hafta Sonu 5+5 olmak üzere toplam 1O saat ders, Hafta İçi ise 2 gün 4 saat ders verilmekte. Bunlar TEOG Hazırlık, yazılı çalışmaları ve birebir derslerinden oluşmakta.
5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerine Hafta Sonu 4+4 toplam 8 saat ders, Hafta İçi 2 gün toplam 4 saat ders verilmekte. Yazılı çalışmaları ve birebir derslerini kapsamakta.
3. ve 4. Sınıf öğrencileri Hafta İçi 4 gün boyunca toplam 8 saat ders almakta. Dersler yazılı çalışmaları artık ödevlerin yaptırılmasını içermekte.

TEOG-1 BİTİRME PROGRAMI UYGULANACAK
Yeni 2016-2017 eğitim-öğretim yılında aynı zamanda 8. Sınıfa kayıt yaptıran öğrencilere 21 günde Temmuz ayı içerisinde TEOG-1 Bitirme Programı uygulanacağı öğrenildi. Program hakkında kurumdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Silivri Final Etüt Merkezi'ne 0212 728 8120 nolu telefondan başvurabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP